RESILIA™

RESILIA™ er et framework udviklet af AXELOS designet til at forebygge, finde og håndtere cyber angreb. Baseret på ’Cyber Resilience Best Practice guide’ giver den praktisk viden om hvordan eksisterende strategier forbedres og alignes indenfor it drift, sikkerhed og håndtering af hændelser. Bygget på ITIL® lifecycle udvikles kompetencerne og den nødvendige indsigt for lokalisere, håndtere og komme sig efter cyber angreb


RESILIA derfor!

  Open exam : November 7th 2017

  Åben eksamen - Tirsdag - d. 7/11/2017

  Open exam : November 7th 2017

  Sign up for the open exam and get certified Agile Tester!

  Åben eksamen 17. november 2017

  Åben eksamen - Fredag - d. 17/11/2017

  Åben eksamen 17. november 2017

  Hver måned holder DANSK IT åben eksamen for selvstuderende indenfor en bred række af certificeringer som DISAC, ITIL, ISTQB, PRINCE2, ICDL mm.

  RESILIA™ Foundation - KBH

  Kursus - Tirsdag - d. 5/12/2017

  RESILIA™ Foundation - KBH

  RESILIA™ Foundation er Best Practice indenfor Cyber Resilience og giver organisationer og deres ansatte det bedste rammeværk og værktøjer til at forhindre, opdage og korrigere eventuelle konsekvenser, som et cyberangreb har. Lær om modstandsdygtighed, sikkerhed og cyber-resilience, og forstå hvorfor risikostyring er en nødvendig og essentiel aktivitet til at imødegå cyber-angreb.

  Åben eksamen 15. december 2017

  Åben eksamen - Fredag - d. 15/12/2017

  Åben eksamen 15. december 2017

  Hver måned holder DANSK IT åben eksamen for selvstuderende indenfor en bred række af certificeringer som DISAC, Lean IT, ISTQB, Information Security ISO/27002, ICDL mm.

ITIL®/PRINCE2®/PRINCE2 Agile®/MSP®/M_o_R®/P3O®/MoP®/MoV®/RESILIA™ is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.