EPI® Data Center Management

Data Center Management er oprettet som et samarbejde mellem EPI og EXIN. EPI er en førende udbyder af datacenteruddannelse og tilbyder en række certificeringer for fagfolk, der arbejder i eller er ansvarlige for datacentre. Disse kvalifikationer hjælper fagfolk med at øge tilgængeligheden af missionskritisk infrastruktur, forbedre effektiviteten og minimere risikoen for forretningsforstyrrelser.

Læs mere om EPI®

Der er ingen sider, der opfylder de valgte kriterier

Partnerkursus

Dette kursus er leveret af en Partner

Vores Partner er godkendt kursusudbyder af DANSK IT og EXIN Holding

Dermed lever Partneren op til høje kvalitetskrav ift. blandt andet ISO9001 og er underlagt overvågning og auditering som sikrer jer en høj kvalitet og standard

Hent brochuren 
EPI Data Center Management

Akkrediteret PartnerEt samarbejde mellem EXIN & DANSK IT

    DIT Logo

 

Webinar - Fredag - d. 28-9-2018

Gratis webinar: Sneak Peek Certified Data Centre Professional (CDCP®)

Deltag på dette gratis webinar og bliv klogere på, hvorfor det kræver topviden om infrastruktur og sikkerhed for at arbejde i et datacenter. Du får her en hel unik mulighed for at høre underviser Simon Besteman fortælle, hvorfor kurset Certified Data Centre Professional (CDCP) er et must-have for alle som arbejder i eller omkring et datacenter. Webinaret foregår på engelsk.
Netværk ITIL

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

IT Service Management

Netværksgruppen IT Service Management afdækker, hvordan it-processer kan understøtte forretningens behov på den mest effektive måde.
Netværk It operation

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

IT Operation

Netværksgruppen har en bred tilgang til IT Operation, og der sættes fokus på den aktuelle udvikling og medlemmernes udfordringer.

Artikel - Onsdag - d. 9-12-2015

Fagrådet for IT-drift og -service

Fagrådet formål er at være facilitator og inspirator for, at IT-drift og service i Danmark løbende optimeres gennem evaluering og udbredelse af best practice og bæredygtige idéer.

See dates for public exams

Bliv kursus partner