PRINCE2®

PRINCE2® kurserne lærer dig verdens mest benyttede projektstyringsmetode.

Hvad er PRINCE2?

Hvad består PRINCE2 af?

God anvendelse af PRINCE2-metoden

Eksamensniveauer for PRINCE2®

Prince2 foundation

Artikel - Tirsdag - d. 2-1-2018

PRINCE2® Foundation

Kurset giver dig på blot 3 dage viden om og fortrolighed med PRINCE2-projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Foundation-eksamen og certificering.
Prince 2 foundation practitioner samlet forløb

Artikel - Tirsdag - d. 2-1-2018

PRINCE2® Foundation og Practitioner - samlet forløb

Dette kursus giver dig fuldt kendskab til PRINCE2®-metoden. Kurset forbereder dig til at tage både Foundation- og Practitioner-eksamen og er således en intensiv udgave af de to PRINCE2- kurser og gennemgår samme pensum. Du sparer 10 % på de to kurser, når du tager dette intensive kursus.
Prince 2 foundation - med forberedelsesdag

Artikel - Tirsdag - d. 2-1-2018

PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag

Kurset giver dig viden om og fortrolighed med PRINCE2 projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Foundation eksamen og certificering.
Prince2 agile

Artikel - Tirsdag - d. 2-1-2018

PRINCE2 Agile® Practitioner

Lær hvordan du anvender agile metoder sammen med PRINCE2, og få det bedste ud af begge projektledelsesmetodikker. PRINCE2 Agile er skræddersyet til organisationer og personer, der allerede kender PRINCE2, og som ønsker en metodik med yderligere vejledning i, hvordan de skal tilpasse PRINCE2 og anvende agile metoder sammen med PRINCE2.
Prince2 foundation agile - samlet forløb

Artikel - Tirsdag - d. 2-1-2018

PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

Dette forløb giver dig grundig viden og fortrolighed med PRINCE2 projektstyringsmetoden, agile metoder/værktøjer og hvordan du kan anvende dem som projektleder i et agilt miljø. Uddannelsen er et intensivt forløb, der forbereder dig til at tage både PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Agile Practitioner-eksamen og er således en intensiv udgave af de to PRINCE2- kurser, PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner, og gennemgår samme pensum.
Prince2 practitioner

Artikel - Tirsdag - d. 2-1-2018

PRINCE2® Practitioner

Dette 1½ dags kursus er en overbygning til PRINCE2 Foundation kurset. Efter kurset vil du være i stand til at varetage rollen som projektleder for komplekse projekter ved forudseende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter målrettet og effektivt ved anvendelse af PRINCE2 metoden.