Online kurser

Alle DANSK IT's online kurser består af flere forskellige kursusmoduler, som du ved tilmelding har adgang til i op til 365 dage.

Det er nemt og fleksibelt at deltage i vores online kurser. Du kan deltage, hvor du vil, og hvornår du vil. 

Der kommer hele tiden flere kurser til, så hold øje med vores udbud!

 • Kursus - Tirsdag - d. 29-5-2018

  ITIL® Foundation

  ITIL er en samling af god skik for styring af it-services lige fra strategi og design til leverance og løbende forbedring. Formålet med grundkurset er give dig en indføring i ITIL med særlig vægt på struktur, grundlæggende koncepter og terminologi.
 • Kursus - Tirsdag - d. 29-5-2018

  ITIL® Intermediate kurser som e-learning

  Peopleteam, BlueHat og Dansk IT samarbejder med ITSM Zone om at tilbyde en række ITIL® Intermediate kurser som e-learning. Ved at købe adgang til kurserne som e-learning får du adgang til materialet i 90 dage og kan derfor tage kurset og eksamen, når det passer ind i din hverdag. Du køber adgang til kurset gennem ITSM Zone.

   

  Hent guide til køb af e-learning hos ITSM Zone>>

    

  Følgende ITIL® Intermediate kurser tilbydes som e-learning:

 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Adobe - The Full Creative Collection

  Få indblik i og viden om Adobes mange muligheder indenfor kreative, digitale kreationer. Du får brugbare værktøjer til bl.a. InDesign, Photoshop, ColdFusion, Captivate og Dreamweaver. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Basic Presentation Skills Collection

  Få indblik i, hvordan du bliver bedre til at præsentere. Denne kollektion af kurser giver dig redskaberne til, at planlægge, oprette og udføre præsentationer med entusiasme – uden nervøsitet. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Cloud & Virtualization Collection

  For dig, der arbejder med cloud og virtualization, får du her en stor pakke af relevante kurser, der giver dig opdateret viden om relevante programmer og teknologier. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Database & Big Data Collection

  For dig, der arbejder med databaser og Big Data, får du her en stor pakke af relevante kurser, der giver dig opdateret viden om relevante programmer og teknologier. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Developer Collection

  For dig, der arbejder med it-udvikling, får du her en stor pakke af relevante kurser, der giver dig opdateret viden om relevante programmer og teknologier. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  How to Write an Effective Internal Business Case Collection

  Lær hvad en brugbar business case er og hvilken research du har brug for, før du starter din skriveproces. Lær at planlægge og positionere din business case, så den bliver så effektiv som mulig. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Managing Organizational Change Collection

  Få indblik i, hvilke udfordringer, der er forbundet med forandring i en virksomhed. Kollektionen indeholder værktøjer til at implementere og holde fast i forandring, og inddragelse af medarbejdere. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Negotiation Essentials Collection

  Få indblik i forhandlingsteknik, og få værktøjerne til at fremstå selvsikker i svære forhandlingssituationer. Du får de mest grundlæggende metoder til succesfuld forhandlingsteknik. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.
 • Kursus - Onsdag - d. 16-11-2016

  Workplace Conflict Collection

  Få konkrete værktøjer til at løse konflikter på arbejdspladsen. Konflikter kan opstå overalt – også på arbejdspladsen - og det er derfor nødvendigt at lære at håndtere dem, så de ikke forhindrer produktiviteten. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.