Basis moduler

Basis moduler indeholder 4 grundlæggende moduler som kræves for at have den basale IT-viden indenfor de mest anvendte produkter på marked, hvilket er hvorfor de betragtes som de væsentlige. De 4 Basis moduler er:

 

   IT-kendskab og styresystem - færdigheder og begreber i forbindelse med anvendelse af udstyr, fil oprettelse og ledelse, netværk og datasikkerhed. IT- kendskab - lære grundlæggende begreber vedrørende informations- og kommunikationsteknologi og få kendskab til de faktorer der har effekt på computerens ydeevne. Forstå hvad software er og hvordan informationsnetværk anvendes indenfor it. Forstå sundhed, sikkerhed og miljømæssige problemstillinger i forhold til brugen af computere. Kende til vigtige sikkerheds problemstillinger i relation til copyright og databeskyttelse ved brug af computere.
 

Internet og e-mail - færdigheder og begreber vedrørende web-browsing, effektiv informationssøgning, online kommunikation og e-mail.

 

Tekstbehandling - færdigheder til at udføre de daglige opgaver, der er forbundet med at skabe, formatering og efterbehandling tekstbehandlingsdokumenter, såsom breve, CV'er og andre dokumenter.

  Regneark - færdigheder til at udføre opgaver i forbindelse med udvikling, formatering, ændring og brug af et regneark, at bruge standard formler og funktioner, og til kompetent oprette og formatere grafer eller diagrammer.

Artikel - Tirsdag - d. 24-5-2016

Standard moduler

Der er en bred vifte af standard moduler at vælge imellem, afhængigt af ens behov. Disse bygger man typisk oven på de grundlæggende basis moduler, så man hermed får mulighed for at udbygge sine It-kompetencer der gør dem mere personlige.

Artikel - Tirsdag - d. 24-5-2016

Avancerede moduler

Avancerede moduler er for dem som vil udfordres og lære flere avanceret funktioner end de fleste mestre.