Standard moduler

Der er en bred vifte af standard moduler at vælge imellem, afhængigt af ens behov. Disse bygger man typisk oven på de grundlæggende basis moduler, så man hermed får mulighed for at udbygge sine It-kompetencer der gør dem mere personlige.

De 8 standard moduler er:

Præsentation - oprette professionelle standard præsentationer. Udføre opgaver såsom at oprette, formatering, ændring og forberede præsentationer ved hjælp af forskellige slides, layouts til visning og trykt distribution.


Database - brug en desktop database effektivt. Forstå de vigtigste begreber i databaser og demonstrere evnen til at anvende en database ansøgning: at skabe og ændre tabeller, forespørgsler, formularer og rapporter, og forberede udgange klar til distribution. At lære at relatere tabeller og til at hente og manipulere information fra en database ved hjælp af forespørgsler og sortere værktøjer.


It-sikkerhed - lær at holde din egen og din virksomheds data sikkert, og hvordan man begår sig sikkert på internettet, herunder sikker brug af de sociale medier.

Billedbehandling - tilegne sig de færdigheder og viden til at bruge en række programmer til at manipulere billeder, og forberede et billede til udskrivning eller til udgivelse på internettet.

 

Webredigering - gør det muligt at forstå de centrale web redigering og udgivelse koncepter, og til at designe, oprette, uploade og vedligeholde en statisk hjemmeside.

 

Projektplanlægning - lære at bruge projektledelse software til at forberede projektplaner og overvåge projekter, herunder planlægning og styring tid, omkostninger, opgaver og ressourcer.

  ICT i undervisningen - lære at engagere sig i pædagogisk effektiv brug af it til at understøtte og styrke undervisning, læring og evaluering i klasseværelset.