IT for brugere

International certificeringer af it-brugere i hele verden

DANSK IT er certificerende partner i Danmark for ICDL® certificeringer (International Computer Driving License) og har herunder godkendte samarbejdspartnere kaldet Testcentre som tilbyder uddannelsesforløb hvor både kompetenceafklarings- og certificeringstest tilbydes.

Hvad er ICDL?

Hvorfor ICDL!

Fakta om ICDL...

 

Alle bruger IT til forskellige årsager, herfor har ICDL udviklet et nyt produkt som hedder "Det nye ICDL" med konceptet "Design din egen ICDL profil".

Med det nye ICDL giver det hver bruger mulighed for, at vælge og certificere sig indenfor de fagområder og niveauer som passer bedst til én -hvad enten det er til arbejdsbrug eller i det private. Med de moduler man vælger opbygger man sin egen ICDL profil, som er målrettet ens behov.

Efter at have bestået testene i hvert modul, udstedes der et certifikat på brugerens kompetencer.

DANSK IT anbefaler tre ICDL profiler - Basis, Standard og Avanceret - hver repræsenterer forskellige niveauer af digitale it-færdigheder som efter endt og bestået tests udløser et ICDL certifikat indenfor det givende område.

En ICDL profil er for evig. Du kan bygge videre på det over tid, og i takt med du opdaterer dine it-færdigheder som følger teknologiens udvikling, eller når der udvikles nye moduler.
Din ICDL profil vokser med dig - den udløber aldrig og vil altid være et bevis på dine it-færdigheder og en livslang læring.

ICDL's moduler er kategoriseret som:
Basis moduler, Standard moduler og Avancerede moduler.Basis moduler

Internet og e-mail

IT-kendskab og styresystem

Tekstbehandling

Regneark

Standard moduler

Præsentation

Database

It-sikkerhed

Billedbehandling

Webredigering

Projektplanlægning

ICT i undervisningen

Avancerede moduler

Avanceret Tekstbehandling

Avanceret Regneark

Avanceret Database

Avanceret Præsentation

Der er ingen sider, der opfylder de valgte kriterier

NYHED! Kursus i it-sikkerhed 

Find Testcenter

Artikel - Onsdag - d. 25-5-2016

Design din egen ICDL profil

Med det nye ICDL, kan du vælge at kombinere modulerne så din ICDL profil passer bedst til dig. Efter at have taget testene, vil de moduler du har bestået være anført på din ICDL certifikat. Her er et par eksempler på forskellige ICDL profiler:

Artikel - Onsdag - d. 25-5-2016

Anbefalede ICDL Profiler

DANSK IT anbefaler tre ICDL profiler som vi kalder; Basis, Standard og Avancerede - hver repræsenterer forskellige niveauer af digitale it-færdigheder, og udløser et certifikat indenfor det givende område.

DANSK IT Testsystem

Artikel - Mandag - d. 18-4-2016

Vejledning og support til DANSK IT's testsystem AtlasCloud

Find nyttig hjælp og vejledning til testsystemet AtlasCloud ved at klikke på de forskellige links. Finder du ikke svaret på det du søger, kan du kontakte én af medarbejderne fra DANSK IT's certificeringsafdeling, som vil guide dig via programmet Teamviewer.

Artikel - Mandag - d. 4-4-2016

ICDL undervisnings­materiale

Oversigt over forlag som har godkendt undervisningsmateriale tilhørende ICDL's moduler. DANSK IT kvalitetssikre undervisningsmaterialet lever op til ICDL's moduler, syllabus og tests.

Artikel - Fredag - d. 8-4-2016

Syllabus for ICDL's moduler

ICDL's moduler indeholder vidensmål og kompetencer indenfor det nyeste pesum også kaldet for Syllabus. Hent de seneste to her.