Bliv certificeret Information Security Officer (ISO)

Certificeringen Information Security Officer giver den rette viden og kompetencer til dig, der sigter mod at blive, eller allerede er en Information Security Officer med passende international anerkendelse.

Læs om Information Security Officer

Hvorfor blive certificeret ISO?

Sådan bliver du certificeret ISO

FAQ

Overbygning:

Diagrammet nedenfor viser kombinationen af ​​certificeringer, der fører til EXIN Certified Information Security Officer:


Find det kursus der passer dig!

Klik på certificeringen nedenfor. Her er samlet alle kursusdatoer fra de kursusudbydere som tilbyder de godkendte EXIN certificeringer, som der skal til for at opnå at blive EXIN Certified Information Security Officer:

Bliv certificeret i Information Security Foundation

Artikel - Onsdag - d. 7-11-2018

Information Security Foundation baseret på ISO/IEC 27001

Stort set al moderne styring af informationssikkerhed, tager udgangspunkt i den internationale standard ISO/IEC 27001. Den fastsætter god skik for, hvordan man organiserer og styrer informationssikkerhed.

Artikel - Torsdag - d. 7-9-2017

Privacy and Data Protection Foundation

Bliv certificeret i Privacy and Data Protection Foundation og få viden om den kommende persondatabeskyttelseslovgivning baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR) og hør hvordan du bedst håndterer persondatasikkerhed.

Artikel - Torsdag - d. 27-9-2018

Information Security Professional baseret på ISO/IEC 27001

Certificeringen Information Security Management Professional baseret på ISO/IEC 27001 tester forståelsen af ​​de organisatoriske og ledelsesmæssige aspekter af informationssikkerhed.