Getting Things Done® (GTD)

Har du lyst til at blive mere effektiv, når du er på arbejde? Få klaret flere af de rigtige ting? Måske stresse lidt mindre? Få mere overblik og kontrol over alt det, du har forpligtet dig til at gøre? Med et kursus i Getting Things Done® får du værktøjerne til, hvordan du genfinder overblik og kontrol, og hvordan du navigerer dig helskindet i mål med dagligdagens mangfoldige muligheder og udfordringer.

Getting Things Done® (GTD) bruges af millioner af mennesker verden over og i stigende grad her i Danmark. Metoden består af et sæt gode vaner, som vi ikke er født med, men som er lette at lære. Disse hjælper dig med at få styr på alt det, du skal, få mere kontrol og perspektiv, gøre dig mere produktiv, sænke stress, koble fra og blive bedre til at fokusere så du kan være tilstede med det, du foretager dig.

Deltag i det meget praktisk orienteret Fundament kursus, som lærer dig de 5 trin i GTD. Efter kurset vil du have etableret skabelonen til dig eget GTD®-system, som hjælper dig med at håndtere alle dine forpligtelser. Du lærer den grundlæggende tankegang, som kræves for at kunne tage klare beslutninger og holde dig på forkant med alle de ting, du ønsker at opnå.

Kurset tilbydes over 1 dag eller 2 dage med Workshop.

Vi anbefaler om muligt 2-dages kurset, som også inkluderer et gratis ugentlig gennemgang-webinar.

GTD Fundamentet – Dag 1 (Kl. 09:00 - 17:00)

På dag 1 er der 100% fokus på at lære processerne i GTD. Dagen går med at forstå anvendelsen af de 5 trin.

GTD Fundamentet + Todoist Workshop – Dag 2 (Kl. 09:00 - 15:30)

På dag 2 er der udelukkende fokus på implementering af dit eget GTD-system og træning i at anvende processerne. Dag 2 gør dig meget bedre rustet til at få styr på din hverdag med teknikkerne fra GTD.

Der er ingen sider, der opfylder de valgte kriterier

1-dags kursus

2-dages kursus

Målgruppe & forudsætninger

Priser

Vigtige oplysninger

KOMMENDE HOLD - TILMELD DIG HER