EXIN ITAMOrg IT Asset Management

Få styr på organisationens IT assets med ITAMOrg certificeringsprogram – start med foundation – for alle fra tekniker til CFO.

Governance af jeres IT Asset er en nødvendighed pga. større kompleksitet ift. datalovgivning, licensstyring, bring your own device, smartphones, big data, risk management mv. Få styr på jeres IT assets med ITAMOrg certificeringsprogrammet – start med foundation – for alle fra tekniker til CFO.

Find det kursus der passer dig!

Klik på certificeringen nedenfor. Her er samlet alle kursusdatoer fra de kursusudbydere som tilbyder de godkendte EXIN certificeringer, som der skal til for at opnå, at blive enten EXIN Certified ITAMOrg IT Asset Management Foundation eller Specialist:

Læs mere om ITAMOrg

Hvorfor blive certificeret?

Sådan bliver du certificeret

Selv-studie

Downloads

Opbygning:

Diagrammet nedenfor viser ​certificeringerne der fører til EXIN Certified ITAMOrg IT Asset Management:

ITAMOrg cert model

Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

ITAMOrg IT Asset Management Foundation

IT Asset Management (ITAM) udgør et vigtigt element i en forretningsstrategi, der muliggør omkostningsstyring, reduktion af finansiel og operationel risiko og forbedret forretningsværdi i it-aktivets livscyklus, herunder alle aspekter af hardware og software, der anvendes i en organisation.

Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

EXIN ITAMOrg IT Software Asset Management Specialist

Transparent licensering er vigtigt for enhver organisation. Dette kursus vil bringe IT Service Management best practices sammen med Software Asset Management best practices. Det vil hjælpe organisationen til at gennemføre Software Asset Management-livscyklusprocesser, og det vil vise, hvordan IT Service Management kan understøtte SAM-livscyklus i netop at opnå transparent licensering.