Enterprise Architecture vest

Netværksgruppen Enterprise Architecture vest arbejder med samspillet mellem forretning og it. 

Netværksgruppen Enterprise Architecture vest er for dig, som søger et fortroligt forum, hvor du både bliver holdt ajour med udviklingen inden for EA og får indsigter, du kan bruge i din virksomhed samt får sparring på dine daglige udfordringer. 

Netværksgruppens formål er at skabe et uformelt forum for erfaringsudveksling mellem netværkets medlemmer samt at invitere erfarne fagkyndige til at fortælle om deres erfaringer og anbefalinger. Hvad er vigtigt, hvordan griber man det an, findes der værktøjer, der kan hjælpe til med at gøre det på en effektiv måde osv.

I EA netværksgruppen nyder Vesthimmerland godt af de kompetencer og erfaringer, som hvert enkelt deltager bibringer. Sparring sker på tværs af brancher, offentlige/private og kunde/leverandør roller. Og så er det bare skønt at møde mennesker, som sidder med lignende projekter og udfordringer, som en selv. Jeg føler, jeg opnår gevinster ved hvert møde.

Netværksmedlem Lotte Pape Topholt, Forretningsarkitekt v. Vesthimmerlands Kommune

Medlemmer i netværksgruppen

Vigtig information

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Deltag som gratis prøvemedlem


IT-Arkitektur Certificering 560px

Indhold - Tirsdag - d. 3-12-2019

Dansk IT Arkitektur Certificering™

IT Arkitekturuddannelsen er en dansk certificeringsmodel målrettet IT-arkitektur med FDA (Fællesoffentlig Digital Arkitektur) og Dansk IT Architecture Competence Framework som kontekst og på tværs af TOGAF.

-