Om Dansk IT Netværkgrupper

Dansk IT har over 15 netværksgrupper for it-professionelle med hvert deres faglige fokusområde. Som medlem af en Dansk IT netværksgruppe bliver du en del af et fortroligt forum, hvor du kan styrke din faglige profil igennem sparring, inspiration og erfaringsudveksling. 

Dit udbytte af et netværksmedlemskab

 • Sparring og netværk på tværs af brancher og i et fortroligt forum

 • Inspiration til dig selv og din virksomhed samt nyt til ”værktøjskassen”

 • Stor indflydelse - netværksmedlemmerne fastsætter temaerne sammen med facilitator

 • Højt fagligt niveau og output fra netværksmøderne - facilitator er ekspert på fagområdet, og netværksmedlemmerne har de rette faglige profiler

 • Hvert år får du invitation til Store Netværksdag - et gratis arrangement for alle netværksmedlemmer, hvor du kan netværke på tværs af alle Dansk IT´s faglige netværksgrupper og opleve inspirerende oplæg

 • Ændrer dit faglige fokus sig, kan du altid skifte netværksgruppe, så det matcher dine faglige udfordringer og behov

 • Dansk IT er en leverandøruafhængig forening, og dette gør sig også gældende i vores netværksgrupper - her er salg et no go. Både fra eksterne oplægsholdere og netværksmedlemmerne imellem
   

Hvem, hvordan og hvor?

 • Netværksmedlemmerne er fra større og mindre private virksomheder, offentlige instanser og myndigheder

 • Du deltager i fire - seks møder om året. Mødedatoerne bliver planlagt et år i forvejen, så du kan sikre din deltagelse og få mest muligt ud af dit medlemskab

 • Møderne foregår både hos medlemsvirksomhederne, som virksomhedsbesøg og i Dansk IT´s egne lokaler i København. Der er netværksgrupper forankret både på Sjælland og i Jylland 

Pris

Prisen for medlemskab af Dansk IT og en netværksgruppe koster fra kr. 9.235,- til 16.085,- ekskl. moms per år.

Er du CIO/IT-chef koster et medlemskab af Dansk IT og strategisk netværksgruppe for CIO´s kr. 21.585,- ekskl. moms per år.  

Er du medlem af Finansforbundet, har du mulighed for medlemskab af en netværksgruppe til kun kr. 800,-  ekskl. moms samt gratis medlemskab af Dansk IT (bemærk at dette ikke gælder Strategiske netværksgrupper). Kontakt Netværksafdelingen for at høre mere.  

Dansk IT har flere virksomhedsaftaler, hvor medlemskab af en netværksgruppe er inkluderet. Kontakt Netværksafdelingen for at høre, om din arbejdsplads har en aftale.

Optagelse i netværksgruppe

 • Udfyld formularen

 • Du bliver kontaktet af Netværksafdelingen, når din ansøgning er vurderet af netværksfacilitatoren. Alle nye medlemmer skal vurderes af netværksfacilitatoren for at sikre, at medlemmets faglighed og kvalifikationer matcher gruppens profil og styrker netværksgruppen 

 • Vi anbefaler, at du fra begyndelsen har talt med din ledelse om finansiering af et netværksmedlemskab

Dit medlemskab af en netværksgruppe er personligt - dette for at sikre fortroligheden i gruppen. Det er derfor ikke muligt at sende en kollega til et møde.

Ændrer dit faglige fokus sig, kan du altid skifte netværksgruppe, så det matcher dine faglige udfordringer og behov.   

Er du nysgerrig på en netværksgruppe men usikker på, om det er det rigtige for dig, kontakt Netværksafdelingen for mulighed for et prøvemøde.

Between jobs-ordning

At være medlem af en netværksgruppe giver ikke kun udbytte, når du er i job, men kan også være vejen til næste job, samt er med til at holde dig opdateret om dit fagområde. 

Mister du derfor dit job, har du mulighed for at fortsætte dit medlemskab i netværksgruppen til halv pris, indtil du finder din næste karrierevej. Du skal blot have været netværksmedlem i minimum et år.  

Benyt alle Dansk IT´s medlemstilbud

Som netværksmedlem har du også adgang til Dansk IT´s mange Meet & Inspire-møder og webinarer. Derudover får du adgang til kurser og konferencer til medlemspriser. Se alle medlemsfordele her.  

Lasse Ludvigsen

Artikel - Fredag - d. 4-12-2020

Vi kan jo alle drukne i teorier

Lasse Ludvigsen havnede i en ny rolle inden for Big data – et fagområde, som han ikke havde arbejdet med før. Derfor søgte han erfaring og sparring fra andre, som også arbejdede med big data. Det fandt han i Dansk IT´s netværksgruppe BI, Big data & Analytics. 

-

Store Netværksdag

Konference - Tirsdag - d. 5-10-2021

Store Netværksdag 2021

Som medlem af en netværksgruppe hos Dansk IT har du muligheden for at styrke dit netværk og videndele på tværs af Dansk IT´s mange faglige netværksgrupper, når vi afholder Store Netværksdag. Dagen er et gratis og eksklusivt arrangement til foreningens netværksmedlemmer, hvor inspirerende oplæg og netværk på tværs af fagligheder står på agendaen.