Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.

Medlemsrabat

Meet & Inspire

Hvert år arrangerer Dansk IT mere end 70 inspirationsmøder, som omhandler emner af både teknisk og mere ledelsesorienteret karakter. På vores Meet & Inspire deler eksperter og praktikere ud af deres viden og erfaringer, og samtidig lægger vi op til debat og networking blandt deltagerne.

Webinarer

Intensive online præsentationer af ca. 1 times varighed, hvor du kan hente inspiration og tips til dit daglige arbejde. Planlægningen sker i tæt samarbejde med vores fagråd, netværk, medlemmer og andre interesserede for at sikre høj faglig relevans og kvalitet. Se kommende webinarer og tilmeld dig.

Årskonference

Dansk IT afholder hvert år et fællesmøde for alle medlemmer af foreningen. Her mødes du med andre medlemmer under en spændende og inspiratorisk ramme med indslag om aktuelle it-problemstillinger. Det er også i forbindelse med årskonferencen, at foreningen afholder sin generalforsamling.

Podcast - Tech og strategi i øjenhøjde

Dansk IT udgiver podcasten Tech og strategi i øjenhøjde. Hør om alt fra kunstig intelligens, internet of things og datasikkerhed til it-ledelse, it-jura og digital transformation. Fortalt af mennesker med dyb indsigt på it-området. 

Nyheder, faglige publikationer og whitepapers

Dansk IT udgiver løbende nyheder og publikationer, der bl.a. er udarbejdet af foreningens udvalg, fagråd og arbejdsgrupper. Herudover stiller flere af Dansk IT's samarbejdspartnere whitepapers inden for netop deres fagområde til rådighed for vores medlemmer. Tilmeld dig Dansk IT's nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Bliv aktiv og få politisk indflydelse

Dansk IT er en medlemsforening, hvor du kan bidrage med din faglige viden og være med til at fremme og understøtte it til gavn for samfundet og den enkelte. De frivillige medlemmer løfter en kæmpe opgave i Dansk IT, og der er masser af muligheder for at være med.

Videotek

I Dansk IT's videotek finder du et stort udvalg af vores afholdte webinarer og streamede Meet & Inspire arrangementer. Her kan du blive klogere på emner som data, fremtidens IT, arkitektur, governance, projektledelse, sikkerhed

Adgang til netværksgrupper

I en netværksgruppe i Dansk IT bliver du en del af et fortroligt forum, hvor it-professionelle mødes om faglige indlæg, diskussioner og vidensudveksling. Vælg mellem mere end 15 it-netværksgrupper, der hver ledes af en faglig funderet facilitator og mødes fire - seks gange årligt.

Konferencer & seminarer

Vi tager højaktuelle emner op og inviterer de førende eksperter og praktikere på området til at holde spændende og videnstunge indlæg på vores mange årlige konferencer, der arrangeres i dialog med medlemmerne og i tæt samarbejde med Dansk IT’s fagråd. Her får du en unik mulighed for at tilegne dig ny viden og få styrket samtidig dit netværk. Som medlem får du rabat på samtlige konferencer og seminarer.

Certificeringer

Få papir på dine it-kompetencer. Dansk IT tilbyder internationalt anerkendte certificeringer inden for hele it-området, lige fra basale it-færdigheder til certificeringer i forskellige specialistfunktioner.

Kurser & efteruddannelse

Fællesnævneren for vores mere end 60 forskellige kurser er, at du altid er garanteret et højt fagligt niveau. Alle kurser har fokus på forankring af læring, så du kan bruge din nyerhvervede viden, kompetencer og værktøjer, så snart du er tilbage i organisationen. Som medlem får du rabat på samtlige kurser og efteruddannelser.

Rabat på Skillsoft - e-læring på abonnement

Medlemmer får 14 dages gratis adgang til det mest omfattende kursus-bibliotek i verden med 24/7-adgang til alle kurser, e-bøger og lydbøger. Efter de 14 dage får medlemmer rabat på deres Skillsoft-abonnement.

Planlægningsværktøj

Adgang til den fulde version af planlægningsværktøjet Plandisc.-

Kontingent og medlemsvilkår

Artikel - Onsdag - d. 6-9-2017

Kontingent og medlemsvilkår

Alle med interesse i foreningen og som direkte eller indirekte vil arbejde for foreningens formål, kan blive medlem af Dansk IT.