Virksomhedsaftale hos Dansk IT 

En virksomhedsaftale hos Dansk IT giver fordele for både medarbejdere og virksomhed

Løft dine medarbejders kompetencer med en virksomhedsaftale hos DANSK IT

Dygtige medarbejdere er altafgørende for enhver virksomhed. Det gælder ikke mindst i en digital tidsalder, hvor it er nøglen til at styrke forretningen og konkurrenceevnen. Med en virksomhedsaftale hos Dansk IT får du adgang til viden og kompetenceudvikling på et højt fagligt niveau. Aftalen giver dig kontante fordele og nem adgang til at styrke både den enkelte medarbejder og virksomheden samlet set.


De rigtige kompetencer er det fundament, virksomhedens fremtid skal bygges på. Det gælder både de it-professionelle medarbejdere og alle de andre medarbejdere i organisationen, der arbejder digitalt. Samtidig er løbende kompetenceudvikling et vigtigt redskab til at tiltrække og fastholde medarbejdere.

Mange virksomheder har erkendt, at udfordringen med at skaffe de dygtigste medarbejdere kan ende som en brændende platform. Erhvervsministeriet vurderer, at Danmark vil mangle 19.000 it-specialister i 2030. Den udfordring løser man ikke med et trylleslag, men som virksomhed kan man starte med at fokusere på sine egne medarbejdere og deres kompetencer. Virksomhedsaftalen hos Dansk IT gør arbejdet mere overskueligt og effektivt.


Dansk IT er din samarbejdspartner

Fordele ved en virksomhedsaftale hos Dansk IT

Det er utrolig vigtigt for Statens IT at holde vore medarbejdere opdaterede på ny viden indenfor IT og digitalisering. Det opnår vi gennem aftalen hvor Dansk IT både tilbyder højt faglige kurser, netværk og konferencer, men også et værd af arrangementer som er gratis for vore medarbejdere at deltage i.

Michael Ørnø, Direktør, Statens IT