Gratis planlægningsværktøj til medlemmer af DANSK IT

Som medlem af DANSK IT kan du nu få et praktisk årshjul, du kan bruge til at få et overblik over dine egne opgaver eller aktiviteterne på tværs af organisationen.

Flere it-firmaer anvender allerede årshjulet til porteføljestyring og licensstyring, men det kan også anvendes i andre sammenhænge, hvor der er behov for at kunne få en let gennemskuelig oversigt over aktiviteterne. 

Årshjulet er udviklet af den danske startup-virksomhed Plandisc, som har flere større organisationer som kunder. Medlemmer af DANSK IT kan nu få gratis adgang til den fulde version af Plandisc med alle features det næste år. 

DANSK IT er glade for at have fået mulighed for at stille dette planlægningsværktøj gratis til rådighed. Vi tror, at det er et værktøj som it-professionelle kan få gavn af, da det er en simpel måde at få indsigt og overblik på. 

Den første version af Plandisc kom på markedet i 2014, og siden er der er med afsæt i brugerinput blevet videreudviklet på årshjulet sådan, at den version som DANSK IT tilbyder sine medlemmer kan give et enkelt overblik over selv store mængder aktiviteter og opgaver.

Der findes flere planlægningsværktøjer på markedet, men de består typisk rækker og kolonner. Ideen bag årshjulet er, at man skal kunne få en enkelt overblik, og desuden kunne dele årshjulet med andre.

Sådan benytter du medlemstilbuddet 

Som medlem af DANSK IT kan du få gratis adgang til den fulde version af Plandisc med alle features det næste år. Det eneste det kræver er, at du opretter en gratis konto herunder. Husk, at indtaste dit DANSK IT-medlemsnummer.   

Opret konto hos Plandisc