Udvalget for it i den offentlige sektor

Udvalget arbejder for at fremme den offentlige digitalisering, således at den ikke alene understøtter den offentlige sektor, men også aktivt bidrager til at forme og udvikle sektoren og den offentlige velfærd.

Ledelse på tærsklen - ny bog

Ny bog fra Dansk IT: Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund

Bogen "Ledelse på tærsklen til et digitalt samfund" fra Dansk IT sætter fokus på, hvordan man som leder navigerer og leder i en digital tidsalder og på de kernekompetencer, man bør besidde. Medlemmer af Dansk IT kan hente den digitale udgave af bogen gratis her.

Interview i Digitech om offentlig digitalisering i 2024

I et interview til Ingeniørens Digitech sætter Ejvind Jørgensen, formand for Udvalget for it i den offentlige sektor, fokus på de store muligheder og udfordringer inden for offentlig digitalisering i 2024. Bl.a. skal der styr på digitaliseringen i Skat, mindre unødigt bureaukrati og mere fokus på reel værdiskabelse.

"Værdiskabelse gennem digitalisering. Reel værdiskabelse for borgere, virksomheder og samfundet," lyder det i interviewet til Digitech.

Læs artiklen (kræver login) >>

Interview i Version 2 om usikre servere i staten

Myndigheder på tværs af staten er i årevis blevet advaret om risikoen ved at køre på servere, der ikke kan sikkerhedsopdateres. Det kalder på et service-eftersyn af tilgangen til it i staten, lyder det fra Dansk IT i et interview til Version 2.

Læs artiklen (login) >>

Podcast: Digitalisering er en kerneopgave for alle ledere

Ejvind Jørgensen, formand for udvalget for it i den offentlige sektor, er sammen med Marianne Thyrring, direktør i DMI, gæst i Dansk IT's podcast. Her sætter de fokus på behovet for en ny form for ledelse, der matcher den digitale udvikling.

Hør podcasten >> 

Udvalgsmedlemmer