Netværk for it-professionelle

Sammen med medlemmerne skaber vi netværk, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.

DANSK IT er Danmarks største interesseorganisation for it-professionelle med 7000 medlemmer. Vi huser over 20 netværk og er altid åbne for nye netværksideer. 

Alle netværk faciliteres af fagligt funderet profiler. For at deltage i et netværk er det vigtigt, at du har den rette profil og engagerer dig i netværkets aktiviteter.

Se om vi har et netværk, der også kan give dig udbytterig, faglig inspiration.

I netværket får jeg en uhøjtidelig og åbenhjertig dialog - på et højt fagligt niveau - med andre arkitekter om de udfordringer, vi møder i vores dagligdag.

Netværksmedlem Morten Hindsholm, Chefapplikationsarkitekt ved Nykredit
Netværksarrangementer:
  Kom til 2. opstartsmøde for netværket Test- og Projektledelse på Kundesiden

  På-vej-hjem møde - Torsdag - d. 19/4/2018

  Kom til 2. opstartsmøde for netværket Test- og Projektledelse på Kundesiden

  Netværket Test- og Projektledelse på Kundesiden fokuserer på de udfordringer, der specifikt vedrører kundesiden af et eller flere større kommercielle projekter, hvor it udgør et væsentligt element. Vi udfordrer hinandens fremgangsmåder, deler best practices og war stories samt bringer nye perspektiver ind i rollen som den, der i sidste ende er ansvarlig for at brugerne får en løsning af den lovede kvalitet.

  Åbent netværksmøde i Kvinder og IT-ledelse - 24.04.2018

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 24/4/2018

  Åbent netværksmøde i Kvinder og IT-ledelse - 24.04.2018

  Åbent netværksmøde: Deltag gratis i årets andet netværksmøde i Kvinder og IT-ledelse og se, om det er det rette forum for dig.