CIO's

Netværksgruppen for CIO's er et eksklusiv forum for it-beslutningstagere med fokus på strategisk ledelse. 

Opgaven for fremtidens CIO er at føre organisationen ind i den nye digitale tidsalder. Det skaber muligheder for at igangsætte vigtige initiativer - med hvad der dertil hører af muligheder og udfordringer. 

Netværksgruppen for CIO's er en kilde til opdateret faglig viden på et højt professionelt niveau, hvor engagement og inspiration er i fokus. Det er et fortroligt frirum, hvor medlemmerne uformelt kan diskutere relevante problemstillinger og bruge hinanden til individuel sparring med inspiration fra et eksternt indlæg med højt fagligt niveau.

Medlemskab i netværksgruppen er med til at udvikle dine faglige kompetencer og giver sparring på faglige, ledelsesmæssige og strategiske udfordringer i et fortroligt forum. 

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Medlemmer i netværksgruppen

Program for næste møde

Kommende møder

Vigtig information

Netværk - Mandag - d. 31-8-2020

Digital Transformation

Mens mange er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?
Kunstig intelligens

Nyhed - Mandag - d. 18-2-2019

Har du store digitale ambitioner – mens det kniber med realiseringen? Sådan kan du løfte den digitale innovation

Claus Hagen Nielsen, der er kåret som Årets CIO i Danmark og i dag er CIO-rådgiver hos Gartner, er ikke i tvivl om, hvordan danske virksomheder og deres it-organisationer kan blive bedre til at realisere de digitale visioner. Din plan skal være ekstremt operationel, og organisationen skal være moden og trimmet, lyder hans anbefaling i dette interview.
Henrik Trepka

Nyhed - Fredag - d. 6-4-2018

Podcast om it-ledelse: Massive ændringer på it-området betyder en ny rolle for CIO’en

Som CIO bliver man nødt til at erkende, at man ikke kan være mester i alting. Udfordringen er at vælge, fortæller Henrik Trepka, tidligere global it-direktør i ISS, i denne podcast om strategisk it-ledelse.

Nyhed - Tirsdag - d. 12-6-2018

Digital innovation er afgørende for danske virksomheder – og CIO’en har en nøglerolle

Det er den digitale innovation, der er brændstoffet i danske virksomheder og organisationer. Som CIO skal man kende sin besøgelsestid og forstå sin helt særlige rolle, lød budskabet på det seneste møde i Dansk IT’s CIO-netværk.