Gør som 11.000 andre

Dansk IT styrker dit netværk, udvikler dine kompetencer, skaber nye karrieremuligheder og præger it-udviklingen i Danmark.

Som medlem af Dansk IT bliver du en del af et professionelt fællesskab, der har noget på hjertet - en mission, der skal fremme it-udviklingen i samfundet. Ikke kun til fordel for de it-professionelle, men også for den enkelte borger og samfundet.

Vidste du...

>> at Dansk IT er landets største uafhængige interesseorganisation for it-professionelle og digitale medarbejdere og har mere end 11.000 medlemmer?

>> at Dansk IT er certificerende myndighed for en lang række international anerkendte it-uddannelser for såvel it-professionelle som it-brugere?

>> at du som medlem af Dansk IT kan deltage i mere end 70 inspirerende på vej hjem-møder og webinarer årligt?

>> at Dansk IT er organiseret af en bestyrelse, syv fagråd, fire politiske udvalg samt et sekretariat, der arbejder med konferencer, netværk, politik, kurser, certificering, kommunikation og medlemsservice?

>> at Dansk IT udsender et gratis ugentligt nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med it-faglige nyheder, podcasts, webinarer, arrangementer, publikationer mm.


Kontingent og medlemsvilkår

Artikel - Onsdag - d. 6-9-2017

Kontingent og medlemsvilkår

Alle med interesse i foreningen og som direkte eller indirekte vil arbejde for foreningens formål, kan blive medlem af Dansk IT.
Tilmeld nyhedsbrev

Artikel - Tirsdag - d. 10-11-2015

Tilmeld dig Dansk IT's nyhedsbrev

Medlemsfordele

Artikel - Torsdag - d. 29-10-2015

Medlemsfordele

Bliv medlem og nyd godt af de mange tilbud og medlemsfordele.