Digital Inklusion

Dansk ITs udvalg for IT i den offentlige sektor har nedsat en arbejdsgruppe, som har udviklet anbefalinger til en ligeværdig adgang til velfærd.

Dansk IT’s anbefalinger til en ligeværdig digital fremtid blev præsenteret på vores politiske konference i juni 2023 på Christiansborg. På konferencen deltog bl.a. digitaliseringsminister Marie Bjerre og forpersonen for Folketingets digitaliseringsudvalg, Lisbeth Bech-Nielsen. Du kan downloade vores anbefalinger her.
Digital inklusion 2

Nyhed - Tirsdag - d. 20-6-2023

Dansk IT's anbefalinger om digital inklusion: Politikerne vil have bedre hjælp til borgerne

Både politikere, interesseorganisationer, borgere og Dansk IT's egne repræsentanter deltog i debatten om digital inklusion, da Dansk IT afholdt en konference i Fællessalen på Christiansborg.
Digital inklusion

Indhold - Tirsdag - d. 13-6-2023

Dansk IT klar med anbefalinger og initiativer til at sikre en ligeværdig digital fremtid

Digital inklusion i det offentlige handler ikke kun om digitalisering – det handler om en ligeværdig adgang til velfærd. Derfor er der behov for en kursændring i den offentlige digitalisering, et opgør med digital udsathed og en styrket digital inklusion. Foreningen og interesseorganisationen Dansk IT udgiver nu en ny publikation med fire anbefalinger, der kan sikre en ligeværdig digital fremtid. Samtidig peger Dansk IT på en række konkrete initiativer, der kan hjælpe med at realisere anbefalingerne.

-