Netværk: It-arkitektur i Praksis

Netværket It-arkitektur i Praksis ser på præmissen, at der er en direkte linje fra kvaliteten på den software, der produceres og det resultat en virksomhed kan opnå.

Netværkets overordnede fokus

 • Teknologier
 • Teknikerne bag SOA
 • Applikations- og service-arkitekturen
 • Værktøjer og den underliggende infrastruktur
 • Det praktiske element underbygges med konkrete kodeeksempler i fx Java/JEE og .NET

Udbytte af netværket 

Målet med netværket It-arkitektur i Praksis er, at den aktive deltager på netværksmøderne skal have det med hjem, der modsvarer minimum to dages sparret arbejde fra et heldagsmøde. Det vil sige, at det skal kunne betale sig i tid at deltage og være aktiv. 
 
Netværksmøderne er præget af stor lyst til diskussion, høj faglighed og vilje til at dele viden med hinanden.

Netværket tager diskussioner ud fra reelle problemsituationer og med udgangspunkt i oplæg omkring konkrete problemstillinger, hjælper netværket hinanden med at finde eventuelle huller i setup’et. 
 
To af netværkets fire møder foregår ude ved medlemsvirksomhederne. Dette giver en unik og praktisk indsigt i hinandens dagligdag og understøtter ofte interne oplæg.  

Faglig funderet facilitator

Netværket faciliteres af Cloud Platform Architect ved Oracle Allan Højgaard Jensen. 
 
Allan har stor erfaring med EA-feltet og har i mange år arbejdet med at finde optimale løsninger til reelle problemstillinger.  Som Cloud Platform Architect fokuserer Allan Højgaard Jensen på at finde den rigtige løsning til hver individuel kundes it-behov for i sidste ende at kunne bidrage så meget som muligt til kundens succes. 

Læs mere om Allan Højgaard Jensen her.

Medbestemmelse

Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem Allan Højgaard Jensen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  
 
Temaer, som netværket tidligere har beskæftiget sig med, er persondataforordningen, alternativer til NemID, programmering af robotter og refaktorering. 
 
Se de tidligere programmer her.

Netværket It-arkitektur i Praksis er for dig

Målgruppen for It-arkitektur i Praksis er udøvende og praktiserende arkitekter, der forstår sin virksomhedsdomæne, og hvordan det understøttes bedst muligt vha. konkret implementering. 
 
Netværksmedlemmet skal ikke bange for at bruge en IDE, skrive god kode og have en holdning til det at lave it-arkitektur i praksis.

For at sikre det høje niveau i netværket og bibeholde det særlige engagement og fortrolighed, skal interesserede kandidaters faglige profil godkendes af facilitator før indmeldelse i netværket.   

I netværket får jeg en uhøjtidelig og åbenhjertig dialog - på et højt fagligt niveau - med andre arkitekter om de udfordringer, vi møder i vores dagligdag

Medlem: Morten Hindsholm, Chief Application Architect, Nykredit

Mere om It-arkitektur i Praksis

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Medlemspris: 7.650,- 
*Prisen er ex moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder:
ATP, Bankdata, BoT Consult, BRFkredit, GF Forsikring A/S, HOFOR A/S,  Kombit, Lakeside, Nordea Danmark Filial af Nordea Sverige, Nordea Liv & Pension, Nykredit Realkredit A/S, Odense Kommune - ServiceCenter IT, Oracle, SEAS-NVE Holding A/S, Systematic A/S Toyota Danmark A/S

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Enterprise Arkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 5/3/2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Enterprise Arkitekt, Practitioner - KBH

  Få kompetencer og viden inden for de discipliner, og de forskellige typer af arbejde, der udføres som Enterprise arkitekt. På dette 4 dages kursus får du kendskab til, hvordan du udvikler en enterprise arkitektur, forestår forankring af denne i virksomhedens ledelse og sørger for, at denne bliver fulgt i praksis.

  Agil transformation – hvordan griber man det an?

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 6/3/2018

  Agil transformation – hvordan griber man det an?

  Mange virksomheder prøver i øjeblikket at blive ’agile’. Skal virksomheden opnå fuld effekt og samtidig følge de anerkendte metoder kræver agilitet en betydelig omstilling af kulturen, organisationen, porteføljestyringen og den måde som selve udviklingen foregår på. 

  Åbent netværksmøde i .NET - 07.03.2018

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 7/3/2018

  Åbent netværksmøde i .NET - 07.03.2018

  Åbent netværksmøde: Deltag gratis i årets første netværksmøde i .NET og se, om det er det rette forum for dig. 

★ Medlemmerne giver netværket 4,4 /5

★ Medlemmerne giver facilitators faglighed 4,8 /5

★ Medlemmerne giver netværkets faglige niveau 4,6 /5

Ansøg om medlemskab af netværket

Nyhed - Onsdag - d. 31/1/2018

Netværk af it-arkitekter finder løsninger i fællesskab

Dialog, diskussioner og inspiration er altid på programmet, når netværket It-arkitektur i Praksis mødes. For facilitator Allan Højgaard Jensen er det vigtigt, at medlemmerne får direkte output fra netværksmøderne.