Mine efterårsfavoritter: Disse tre kurser må du ikke gå glip af

Jeg ved, at sommeren lokker med sol og afslapning, men inden du helt lader tankerne flyve væk til ferieland, vil jeg gerne fange din opmærksomhed et øjeblik. Jeg har nemlig tre kurser, som jeg vil dele med dig. Disse kurser er håndplukket, fordi jeg ved, de kan gøre en reel forskel for dig og din karriere. Lad os lige tage en hurtig gennemgang, før du pakker kufferten.

Kom godt i gang med beredskabsplanen

📅 9. oktober + 6. november 2024 | 📍København

Dette kursus er et must-have for alle organisationer. Her får du styr på din beredskabsplan, så du har en gennemarbejdet, testet og klar plan, hvis krisen indtræffer. Alt for få virksomheder kan prale af en ordentlig beredskabsplan, men med dette kursus kan du sikre dig, at din organisation er i stand til at håndtere et eventuelt sikkerhedsnedbrud effektivt.

"Der var en god fordeling af teori og praksis, og jeg fik noget konkret med hjem. Jeg synes, det fungerede rigtig godt, at der var ca. en måned mellem de to kursusdage, så jeg kunne gå tilbage og tilpasse den eksisterende plan med værktøjer fra kurset og derefter få sparring til resultatet. Underviserne var meget vidende og gode til at formidle deres pointer, og dialogen med de andre kursister undervejs var også meget lærerig, fordi der både var fællestræk og forskelle, hvor vi kunne lære af hinanden."
-Lisbet Nielsen, chefkonsulent i Trafikstyrelsen

👉 Tilmeld dig her

 

NYT KURSUS: Introduktion til Microsoft Power Automate

📅 13. - 14. november 2024 | 📍København

AI er på alles læber, og effektivisering er blevet et nøgleord i mange virksomheder. Microsoft Power Automate, som følger med din Office 365 licens, giver dig mulighed for at opsætte automatiseringer uden behov for kodning. Kurset er for alle der vil effektivisere deres arbejdsgange, og det vil vi alle vel?

👉 Tilmeld dig her

 

Design Thinking

📅 11. - 12. september 2024 | 📍København

Design Thinking er en arbejdsmetode, der sikrer, at du arbejder med de rigtige problemer og skaber brugervenlige løsninger. Vores kursus i Design Thinking har været populært i mange år, da det bl.a. giver dig praktisk erfaring med metoden og lærer dig at forstå dine brugere. Kurset er relevant for alle, der arbejder med digitale projekter, produktudvikling eller lignende.

"Super godt og udbytterigt kursus med mange gode pointer og mange gode værktøjer og metoder, der kan bruges i "den virkelige verden."
- Anne Christiansen, Express Bank

👉 Tilmeld dig her

 

Vores kursusudbud opdateres løbende, så husk at holde øje med vores hjemmeside. Skriv endelig til mig, hvis der er et kursus, du savner. 

Kurser & Certificeringer - Dansk IT

Kurser & Certificeringer

Få styrket dine it-kompetencer
Automatisering med Microsoft Power Automate Desktop: Sådan undgå du faldgruber

Automatisering med Microsoft Power Automate Desktop: Sådan undgår du faldgruber

I en hektisk arbejdsdag kan gentagne, manuelle opgaver hurtigt blive en byrde. Men hvad hvis der var en løsning, der ikke kun frigjorde tid, men også reducerede fejl? Microsoft Power Automate Desktop åbner døren til en mere effektiv arbejdsgang ved at automatisere gentagne opgaver. Men hvad skal der til for at maksimere dets potentiale, og hvorfor er uddannelse så afgørende?
Thorbjørn Dahlgård, Jyske Bank

Nytænkning i Jyske Bank: Design Thinking styrker innovation og produktudvikling

Jyske Banks Thorbjørn Dahlgård har med Dansk IT’s kursus i Design Thinking gennemgået en fundamental ændring i sin tilgang til innovation og produktudvikling. Det har haft store konsekvenser for hans mindset. Det kommer også til at påvirke arbejdet i hans team og vil styrke arbejdet med digitaliseringen i Jyske Bank.