Enterprise arkitektur øst

I netværksgruppen EA øst får du indsigt i nye teknologier og tools samt faglig sparring til gavn for dig og din organisation.

Dit udbytte

Medlemsprofil

Program og kommende møder

Vigtige oplysninger

Facilitator

Interview

”Vores løsninger bliver ikke bedre end vores viden”

Portræt af netværksmedlem: Morten Winther sidder til dagligt som Enterprise arkitekt i Koncern IT i Københavns Kommune. Han blev netværksmedlem, fordi han ønskede at fordybe sig i en spændende og foranderlig verden samtidig med, at han blev holdt ajour med den nyeste viden og best practices i et fortroligt forum sammen med andre dygtige arkitekter.

Arkitekturdagen 2023

Traditionen tro afholder Dansk IT Arkitekturdagen, hvor alle medlemmer af foreningen, som beskæftiger sig fagligt med arkitektur, kan deltage. Dagen er et gratis og eksklusivt arrangement, hvor inspirerende oplæg og netværk på tværs står på agendaen.
Olav Frølich

”I virkeligheden har du brug for at få afprøvet tingene i en it-verden”

It-arkitekturen er under konstant udvikling og forandring. Og som arkitekt har du brug for at kunne følge med i nye teknologiske trends og markedets udvikling. Netværksmøder giver dig faglig viden og fortrolig sparring blandt andre dygtige fagfæller.
Enterprise arkitektur

Enterprise arkitektur vest

Netværksgruppen EA vest er for dig, som vil holdes ajour med udviklingen inden for EA, tools og best practices.
IT Arkitektur i praksis

It-arkitektur i praksis

Netværksgruppen arbejder ud fra præmissen, at der er en direkte linje fra kvaliteten på softwaren til virksomhedens resultat.