Informations­sikkerhed øst

Netværksgruppen er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlig virksomhed.

Netværksgruppen Informationssikkerhed arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eks. overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav. 

Netværksgruppen er fuldt fyldt op, og det er derfor ikke muligt at blive medlem af denne gruppe. 

Søger du en netværksgruppe inden for informationssikkerhed, har vi netværksgruppen Informationssikkerhed vest beliggende i Jylland. Ellers kan vi skrive dig på venteliste til netværksgruppen Informationsikkerhed - skriv blot til netvaerk@dit.dk


En af de store styrker ved netværksgruppen for Informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis. Men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I netværksgruppen er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Dit udbytte som netværksmedlem

Faglig facilitator

Netværksgruppen er for dig

Medlemmer i netværksgruppen

Program for næste møde

Kommende møder

Vigtig information

Disse kunne også være relevant for dig

Der er ingen sider der opfylder de valgte kriterier