Netværk: It-arkitektur i praksis

Netværket It-arkitektur i praksis arbejder ud fra præmissen, at der er en direkte linje fra kvaliteten på softwaren til virksomhedens resultat.

Udbytte af netværket 

Netværket It-arkitektur i praksis er for udøvende og praktiserende arkitekter, der forstår sine virksomhedsdomæne, og hvordan det understøttes bedst muligt vha. konkret implementering.
 
Temaerne på netværksmøderne fastsættes mellem facilitator Allan Højgaard Jensen og netværksmedlemmerne. På den måde har du som medlem stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med og som berører dig i din professionelle hverdag.  
 
Netværket beskæftiger sig bl.a. med emner som teknikerne bag SOA, applikations- og service-arkitekturen, værktøjer og den underliggende infrastruktur og det praktiske element underbygges med konkrete kodeeksempler i fx Java/JEE og .NET.
 
Temaer, som netværket tidligere har beskæftiget sig med, er persondataforordningen, alternativer til NemID, programmering af robotter og refaktorering. Se de tidligere programmer her.
 
 
Som medlem af It-arkitektur i praksis får du mulighed for at blive holdt ajour med udviklingen inden for it-arkitektur og sikre indsigter, du kan bruge i din organisation. Netværket tager diskussioner ud fra reelle problemsituationer og med udgangspunkt i oplæg omkring konkrete problemstillinger, hjælper netværket hinanden med at finde eventuelle huller i setup’et. 
 
Netværksmøderne består af eksterne og interne oplæg, faglige diskussioner samt vidensdeling, og der bliver lagt vægt på, at medlemmerne er aktive og investerer i møderne. Netværket arbejder ud fra præmissen om, at den aktive deltager på netværksmøderne skal have det med hjem, der modsvarer minimum to dages sparret arbejde fra et heldagsmøde. Det vil sige, at det skal kunne betale sig i tid at deltage og være aktiv. 
 
Netværksmøderne er præget af stor lyst til diskussion, høj faglighed og vilje til at dele viden med hinanden.
 
To af netværkets fire møder foregår ude ved medlemsvirksomhederne. Dette giver en unik og praktisk indsigt i hinandens dagligdag og understøtter ofte interne oplæg.  

Mulighed for et prøvemøde

Er du interesseret i netværket men usikker på, om det er det rette for dig? Du har mulighed for at deltage gratis i et prøvemøde, hvor du kan opleve, hvordan et netværksmøde forløber, møde facilitator og de resterende netværksmøder og derved blive klogere på, om det er det rette forum for dig. 

Vi henstiller til, at du har undersøgt muligheden for finansiering af et evt. medlemskab af netværket inden mødet. Skriv til Projektleder Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk for at høre mere. 

I netværket får jeg en uhøjtidelig og åbenhjertig dialog - på et højt fagligt niveau - med andre arkitekter om de udfordringer, vi møder i vores dagligdag

Netværksmedlem Morten Hindsholm, Chief Application Architect ved Nykredit

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Afholdelsessted: Primært hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Medlemspris*: 7.650,- 
*Prisen er ekskl. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT. 

Repræsenterede virksomheder:

ATP, Bankdata, BEC, Jyske Bank A/S, Nordea Danmark Filial af Nordea Sverige, Nykredit Realkredit A/S, Odense Kommune - ServiceCenter IT, Oracle, Systematic A/S, Toyota Danmark A/S, Velliv-København.


Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer


  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Systemarkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 19-11-2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Systemarkitekt, Practitioner - KBH

  Få kendskab til anvendte arkitektur designmetoder og standarder, der sikrer at applikation og infrastruktur passer sammen. På dette 4 dages kursus får du viden om, hvordan du udarbejder en systemarkitektur, som effektivt realiserer de funktionelle og ikke-funktionelle krav, samt hvorledes systemarkitekturen dokumenteres. En systemarkitekt benævnes også ofte som en løsnings-(solution) arkitekt.

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Teknologiarkitekt, Practitioner - KBH

  Kursus - Mandag - d. 26-11-2018

  DANSK IT ARKITEKTUR CERTIFICERING™ Teknologiarkitekt, Practitioner - KBH

  På dette 4 dages kursus lærer du at beherske teknologiarkitektens ansvarsområder og anvende relevante metoder og værktøjer til løsning af opgaver.

  Bliv certificeret i TOGAF®

  Kursus - Mandag - d. 3-12-2018

  Bliv certificeret i TOGAF®

  Kurset Enterprise Arkitektur afholdes i Aarhus den 3. - 7. december 2018

Ansøg om medlemskab af netværket

Netværksflyer It-arkitektur i praksis 

Download netværksflyeren om It-arkitektur i praksis. 


★ Medlemmerne giver netværket 4,4 /5

★ Medlemmerne giver facilitators faglighed 4,8 /5

★ Medlemmerne giver netværkets faglige niveau 4,6 /5

IT arkitektur i praksis

Nyhed - Onsdag - d. 31-1-2018

Netværk af it-arkitekter finder løsninger i fællesskab

Dialog, diskussioner og inspiration er altid på programmet, når netværket It-arkitektur i Praksis mødes. For facilitator Allan Højgaard Jensen er det vigtigt, at medlemmerne får direkte output fra netværksmøderne.