SCRUM i kombination med andre projektledelsesmetoder

Taler: Jesper Hansen

Nedenfor kan du gense webinaret med Jesper Hansen, som fortæller om scrum og andre projektledelsesmetoder. 

Vil du se optagelsen i fuld skærm, skal du trykke på YouTube ikonet nede i højre hjørne og herefter trykke på ikonet for at maksimere billedet. 

 


Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

Scrum Master Certified™

Bliv en Scrum master med dette kursus, hvor lærer du at optimere værdien af dine it-projekter og matche din virksomheds behov. Du får en række konkrete værktøjer og en manual, der gør dig i stand til med det samme at implementere værktøjerne i din virksomhed. Du lærer, hvordan du optimerer værdi, produktivitet og nedsætter den samlede udgift forbundet med udviklingsprojekter.
Netværk Program og projektledelse

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Program- og projektledelse

Netværksgruppen Program- og projektledelse problematiserer og udfordrer problemstillinger knyttet til rollen som Program- og projektleder. 

Artikel - Onsdag - d. 7-9-2016

Scrum Product Owner Certified, SPOC™

På kurset bliver du Scrum Product Owner Certified (SPOC™). Kurset forbereder deltageren på at udfylde rollen som Product Owner i et Scrum Team. Kurset kombinerer værktøjsbaseret klasseundervisning, e-læring, ekstra læse-materiale, samt et forum for erfaringsudveksling - alt sammen klæder det dig på til at implementere Scrum i organisationen.
Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

Scrum og agile practices

I netværksgruppen mødes erfarne program- og projektledere og får kvalificeret sparring, nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder. 
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.
Videokartotek

Artikel - Torsdag - d. 28-6-2018

Videotek

Velkommen til DANSK IT's videotek, hvor du kan se og afspille et stort udvalg af vores afholdte webinarer og streamede Meet & Inspire arrangementer