Ledelse i krisetid

Taler: Nina Kenney, Senior Partner i FranklinCovey.

Tusind tak for din deltagelse på dette webinar, hvor du blev klædt på til at kunne lede dit team gennem denne turbulente tid med Coronavirus og medarbejdere, der må arbejde hjemmefra, og fik værktøjer og indsigter i, hvordan I kommer bedst muligt igennem denne tid. 

Som lovet, kan du finde materialer fra webinaret herunder: 

PDF

Engagement, Motivation and Remote Working er et interaktivt document med aktive links til videoer, dokumenter og surveys. Brug musen til at klikke på boksene i dokumenter hvorefter filmen enten vil afspille eller dokumentet kan downloades.  

PDF

Reduce Fear and Anxiety er en artikel med flere af de modeller, som blev omtalt i webinaret, samt et link til interview med Daniel Pink. 

 

Du kan også gense webinaret herunder:

 

Husk at se efter flere Meet & Inspire arrangementer herunder:
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.
krisetid

Meet & Inspire - Tirsdag - d. 28-4-2020

Ledelse i krisetid [Webinar]

På dette webinar bliver du klædt på til at kunne lede dit team gennem denne turbulente tid med Coronavirus og medarbejdere, der må arbejde hjemmefra. Det er en tid præget af frygt, usikkerhed og fysisk adskillelse. Som enkeltperson får du værktøjer og indsigter i, hvordan du kan komme igennem på en proaktiv og styrket måde.