VeriSM™ - service management i en digital verden [Webinar]

Webinaret sætter skarpt på hvordan VeriSM evner at "væve" forskellige principper og praksisser fra flere domæner sammen til en sammenhængende model, som fungerer for den enkelte organisation.


Om webinaret

Taler

Vigtige oplysninger

Praktisk info

Sted

Online: Webinar

Dato

27. februar 2019

Varighed

2 timer

Tidspunkt

16:30-18:00

Sidste tilmelding

27-02-2019

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris
Webinar deltagelse
0 0

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen

Artikel - Torsdag - d. 4-1-2018

EXIN VeriSM™

Digitalisering er afgørende succes i organisationen. IT er omdrejningspunktet, og der skal være styr på processer, arbejdsmetoder og ressourcer: Stedet, du skal starte, er VeriSM™; det er sund fornuft, fordi det er forvirrende med de mange rammeværker, der eksisterer i dag.

Netværk - Onsdag - d. 2-8-2017

Digital Transformation

Mens mange er begyndt at tale om vigtigheden af digitale transformationer, er spørgsmålet, hvor mange der rent faktisk forstår, hvad sådan en indebærer?
Netværk ITIL

Netværk - Tirsdag - d. 8-12-2015

IT Service Management

Netværksgruppen IT Service Management afdækker, hvordan it-processer kan understøtte forretningens behov på den mest effektive måde.
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Artikel - Fredag - d. 1-6-2018

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet.
Videokartotek

Artikel - Torsdag - d. 28-6-2018

Videotek

Velkommen til DANSK IT's videotek, hvor du kan se og afspille et stort udvalg af vores afholdte webinarer og streamede Meet & Inspire arrangementer