EXIN Privacy and Data Protection

Denne certificering er mappet fuldstændigt op imod den nye persondataforordning. Certificeringen er yderst relevant for dig, som har berøring med persondata. Fra 25. maj 2018 skal alle organisationer leve op til forordningen og mange skal have en Data Protection Officer (DPO) - denne certificering er første skridt på vejen.

Læs om Privacy and Data Protection

Hvorfor blive certificeret?

Sådan bliver du certificeret

Downloads

Opbygning:

Diagrammet nedenfor viser ​certificeringerne der fører til EXIN Certified Privacy and Data Protection:


Find det kursus der passer dig!

Klik på certificeringen nedenfor. Her er samlet alle kursusdatoer fra de kursusudbydere som tilbyder de godkendte EXIN certificeringer, som der skal til for at opnå, at blive enten EXIN Certified Privacy and Data Protection Foundation eller Practitioner:

Artikel - Fredag - d. 9-11-2018

EXIN Privacy and Data Protection Foundation

Bliv certificeret i Privacy and Data Protection Foundation og få viden om den kommende persondatabeskyttelseslovgivning baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR) og hør hvordan du bedst håndterer persondatasikkerhed.

Artikel - Fredag - d. 9-11-2018

EXIN Privacy and Data Protection Practitioner

Bliv certificeret i Privacy and Data Protection Practitioner, og få viden om den kommende persondatabeskyttelseslovgivning baseret på EU's General Data Protection Regulation (GDPR), og hør hvordan du bedst håndterer persondatasikkerhed med professional viden og forståelse.