Bliv medarrangør på Dansk IT's konferencer

Mød din nuværende og kommende kundekreds som medarrangør af Dansk IT´s konferencer. Der er mange forskellige muligheder for at få netop jeres faglighed i spil, og som medarrangør får du altid fuld eksponering både før, under og efter konferencen.

  • Bliv en del af Dansk IT’s nyskabende og inspirerende konferenceunivers, der er kendt for sin stærke faglighed og gode netværksmuligheder.

  • Med et oplæg på et separat medarrangørspor, stand, webinar, podcast, artikel eller noget helt andet kommer du i dialog med potentielle kunder, samarbejdspartnere, fagfolk og mulige nye medarbejdere.

  • Du får synlighed på Dansk IT’s hjemmeside, SoMe og over for vores 11.000 nyhedsbrevsmodtagere. 

          

Her er et eksempel på medarrangørmuligheder på OffDig 2021, som afholdes for 1.700 deltagere.

Tøv ikke med at skrive til konference@dit.dk, så vi kan vejlede dig i, hvordan du får mest værdi for dit engagement. Du kan også kontakte Hans Ravnkjær Larsen, chef for events og forening, på tlf.: 3317 9797 og få en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde. 

Kontakt os nu og vær med til at skabe fantastiske oplevelser og læring for mennesker, der arbejder med digitale løsninger og IT i det private og i det offentlige.