Offentlig digitalisering

Dagens program i netværksgruppen
Netværket nylanceres med ny facilitator og nyt fokus. Dette bliver et første møde i det opgraderede netværk for offentlig digitalisering – så der vil være meetngreet som fylder en del. Du kan være med til at præge netværket, så det rammer lige præcis dine ønsker for et netværk om offentlig digitalisering.

Vi sætter dagens tema i et ledelsesmæssigt perspektiv, fx hvordan man investerer klogt i AI og/eller kommer godt i gang med at benytte avancerede AI-løsninger.

Hvad får du i netværket?
Netværket vil særligt give dig en god indsigt i, hvad der rører sig hos andre offentlige myndigheder og være en platform for videndeling om de strategiske overvejelser, du gør dig, men samtidig også have et fokus på videndeling om tilgange, metoder og værktøjer, som du kan ibrugtage i din organisation.

Netværk for offentlig digitalisering beskæftiger sig med aktuelle strategiske temaer inden for offentlig digitalisering, herunder særligt hvordan du sikrer, at din organisation er i stand til at:

  • Opstille målbilleder for digitaliseringsarbejdet, så it-investeringer kanaliseres de rette steder hen, herunder med stillingtagen til hvilke nye teknologier, der kan ibrugtages hvor og til hvad
  • Prioritere og porteføljestyre udviklingsaktiviteter
  • Opnå jeres mål for it-investeringer og sikre gevinster inden for arbejdskraftsbesparelse, grøn omstilling, opbygning af organisationens interne kapabiliteter mv.
  • Tiltrække og fastholde de rette medarbejdere i it-organisationen
  • Optimere forbruget af it-budgettet
  • Arbejde mere datadrevet - effektivt og sikkert

Målgruppe
Netværket henvender sig til ledere inden for offentlig digitalisering, det kan både være it- og digitaliseringschefer, men også andre chefer med strategisk ansvar for it- og digitaliseringsarbejde i både kommuner, regioner og statslige myndigheder. 

Facilitator
Gruppen faciliteres af Sandra Kaae Bauer

Læs mere om netværksgruppen her