Lever AI op til hypen?

Marcel Mirzaei-Fard & Henrik Moltke, tech-journalister og podcast-værter, DR Danmarks Radio

StregSid på forreste række når Danmarks Radios to fremmeste techjournalister, -analytiker, Marcel, og -korrespondent, Henrik, tager os med til en veloplagt, dynamisk og levende samtale om, hvorvidt AI-bølgen er over-hypet, eller om det har vist sig at kunne leve op til alle drømme og forventninger. Vi taler om, hvad vi har haft af skuffelser og opture her 1 år efter 'ChatGPT-chokket'. Det sker i dialog med faglige stemmer fra dansk IT’s egne rækker.

Talere
Henrik Moltke er techjournalist og korrespondent på DR Nyheder. Han har været ind og ud af DRs svingdøre siden årtusindskiftet hvor han lavede sit første radioindslag for P1-programmet Harddisken. Siden har han bla. lavet en række dokumentarer, samarbejdet med Oscar-og Pulitzervinderen Laura Poitras, og været undersøgende journalist på bl.a. New York Times.

Marcel Mirzaei-Fard er techanalytiker på DR Nyheder og har tidligere været ansat på DR2-magasinet So ein Ding. Han er vært på DRs techpodcast PROMPT, der går i dybden med den hastige udvikling inden for kunstig intelligens.