Reducér risk med agil produktnedbrydning

Taler: Anders Møller Janniche

Se eller gense weninaret nedenforArtikel - Mandag - d. 10-2-2020

Risikominimering i agile og traditionelle it-projekter

Lær at reducere risikoen i jeres agile eller traditionelle it-projekter og opnå hermed større resultater. Gevinsten er levering til tiden, lavere omkostninger og en højere grad af innovation. Dette kursus er praktisk orienteret og viser, hvordan projektteamet kan specificere og planlægge udviklingsarbejdet i jeres agile eller traditionelle it-projekter, uanset størrelse og kompleksitet.
Netværk Program og projektledelse

Netværk - Mandag - d. 31-8-2020

Program- og projektledelse

Netværksgruppen Program- og projektledelse problematiserer og udfordrer problemstillinger knyttet til rollen som Program- og projektleder. 

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Agil projektledelse

Tag på kursus i agil projektledelse, så du kan skabe succesfulde agile projekter. På dette 3-dages kursus i agil projektledelse klæder underviser Lasse Borris Sørensen dig på til at omdanne den agile teori og metode, DSDM, til praksis. Kurset afsluttes med Agile Practices – Team Leader Focus (Foundation Level) certificeringen.
Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Mandag - d. 31-8-2020

Scrum og agile practices

I netværksgruppen mødes erfarne program- og projektledere og får kvalificeret sparring, nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder. 

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Leading SAFe® 5.0

Kom på kursus i rammeværktøjet SAFe®, hvor formålet er at opnå bedre resultater med større engagement og øget produktivitet. Agiliteten frigiver tid og ressourcer, så fokus kan holdes på de aktiviteter, der skaber værdi.
Netværk Kvinder og it Ledelse

Netværk - Torsdag - d. 10-9-2020

Kvinder og it-ledelse

Netværksgruppen Kvinder og it-ledelse fungerer som et it- og ledelsesforum med faglige indlæg, erfaringsdeling og sparring.