Brug AI-værktøjer til at få succes som leder

Emilie Lundblad, Microsoft MVP & Regional Director


Lokale: Hovedbanen kl. 11.40 - 12.10

Streg

Brug AI-værktøjer til at få succes som leder
Der bliver gået til stålet, når Emilie deler ud af sin viden om AI-redskaber, der kan gøre dig til en mere effektiv leder. Hør Emilie svare på:  

- MIT har bevist at ChatGPT kan øge arbejdseffektiviteten, men hvordan griber man dette an som leder?
- Hvilke AI værktøjer kan hjælpe med at øge effektiviteten og motivationen?
- Hvad skal man som leder vide om AI?
- Hvilke faldgruber skal man som leder forholde sig til i forhold til AI?
- Hvordan ændrer AI fremtidens ledelse sig?

Oplægsholder
Emilie Lundblad er Microsoft MVP inden for dataplatforme, samt på Hyperights liste over de Top 100 inden for Data & AI i Norden, dertil er hun medlem af bestyrelsen for pionercentret for AI i Danmark. Hendes arbejde involverer brug af AI til at opdage misinformation samt undervisning i god brug af ChatGPT og OpenAI's modeller. Med en kandidatgrad i kvantitativ finansiering fra SDU og en minor i ML & AI fra MIT, er Emilie nu ved at afslutte hendes Executive Master i IT-ledelse ved ITU i København hvor hun skriver speciale om generativ AI.

Emilies karriere strækker sig over mere end 12 år inden for Data & AI, hun har tidligere været managing director for Amesto Nextbridge, Head of BI hos GroupM og Innovationsleder samt foredragsholder om Data & AI ved Dansk IT og Microsoft. Hun er passioneret omkring at bruge data & AI til at gøre virksomheder mere effektive, bæredygtige og værdiskabende.

Streg

Moderator
Hans Ravnkjær Larsen, Chef for Events og forening i Dansk It