Dansk IT lancerer nyt konferencekoncept: Tre konferencer på én gang

Onsdag den 1. november 2023 afholder Dansk IT tre konferencer under samme tag: Lederfokus, IT Jura og Cyber Security. Konceptet er simpelt, du tilmelder dig den konference, du primært vil deltage i, men du har også adgang til de andre. Vi inviterer indenfor hos CPH Conference i DGI Byen i København.

Lederfokus, IT Jura og Cyber Security: Lyder én af disse konferencer som noget for dig? Eller måske lidt fra dem alle tre? Så er det nu, du skal sikre dig en af billetterne. Konferencerne afholdes samtidigt men særskilt af hinanden og zoomer ind på hver deres fagområde.

Fordelen ved dette er, at du som deltager kan tilmelde dig den konference, du primært ønsker en grundig faglig opdatering inden for, men oplever du, at der er oplæg på de andre konferencer, du ønsker at høre, er du velkommen til at gøre det. Du får dermed muligheden for at fordybe dig inden for dit fagområde, samtidig med at du kan vælge fra et bredere program og besøge de andre konferencer.

Uanset hvilken konference du deltager i, så kan du glæde dig til tre højt faglige programmer med oplægsholdere, der vil inspirere dig og præsentere dig for den nyeste viden. Du kan se programmerne under de enkelte konferencer: Lederfokus, IT Jura, Cyber Security.

Der vil både være naturlige faglige fællesskaber og emnemæssige overlap mellem de tre konferencer. I år fokuserer vi meget på kunstig intelligens (AI) og hvad det betyder for ledere, it-jurister og it-sikkerhedsmedarbejdere. Vi vil præsentere konkrete AI-værktøjer, der kan guide dig i at integrere AI i din ledelsesstil og arbejdsgange, men vi vil også tackle de dataetiske, juridiske og sikkerhedsmæssige udfordringer ved brug af AI.

Udover de tre konferencer, vil der også være en lang række medarrangører, et stort udstillerområde og to medarrangørspor, hvor du vil blive præsenteret for konkrete cases inden for alle tre fagområder.

Optimale netværksmuligheder

Ved at samle tre konferencer og to medarrangørspor under samme tag, ønsker vi også at skabe rammerne for gode netværksmuligheder, så du kan dele erfaringer med andre, der arbejder med de samme temaer som dig. Inkluderet i prisen er derfor også  en hyggelig netværksmiddag for alle deltagerne efter det faglige program.

Camilla Dworsky er konferencechef hos Dansk IT, og er ikke i tvivl om, at det er et koncept med netværksmæssige fordele.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at vi ser det som tre selvstændige konferencer med hver deres program. Men vi håber samtidig, at deltagerne ser værdien i at netværke med andre, der måske ikke har samme faglige baggrund som dem selv, men stadig arbejder med de samme udfordringer, som vi møder i den nye teknologi.

Du tilmelder dig under den konference, du primært vil deltage i nedenfor. Vi glæder os til at se dig den 1. november hos CPH Conference i DGI Byen i København.