Om konferencen

Onsdag den 1. november åbner vi dørene til årets konference for digitale ledere: Lederfokus 2023. Skal du med?

På Lederfokus får du de nødvendige ledelseskompetencer og muligheden for at udvide dit netværk, så du er rustet som leder i en teknologi- og datadrevet organisation. Du kan se frem til en dag fyldt med foredrag, cases og inspirerende workshops.

I år sætter Lederfokus spot på hvordan kunstig intelligens udfordrer ledelsen af mennesker, projekter og organisationer. På konferencen ruster vi dig til at håndtere udfordringerne og mulighederne, som AI giver nutidens ledere. Evnen til at tilpasse sig hurtigt og effektivt er i stigende grad afgørende for succes. På Lederfokus vil vi derfor udforske, hvordan agilitet kan indarbejdes i din ledelsesstil og i din organisations arbejdsgange for at opnå større fleksibilitet, hurtigere beslutninger og bedre resultater. På konferencen vil du møde førende AI-forskere, ledelseseksperter og techspecialister, så du kan tage derfra med den nyeste viden, eksempler på cases fra den virkelig verden og konkrete redskaber, du kan anvende med det samme.

Tilmeld dig nu og vær med til at booste dit digitale lederskab! Vi glæder os til at se dig. Kort fortalt er Lederfokus designet til at uddanne, informere og inspirere dig - organiseret af fagfolk, der brænder for ledelse og AI.

På Lederfokus 2023 får du:

-    Styrket dine ledelseskompetencer
-    En dybere forståelse af AI's betydning for ledelse
-    Konkrete værktøjer, der kan styrke din ledelse
-    Mulighed for at udvide dit netværk

Målgruppe

Konferencen er primært for dig, der arbejder som leder og/eller beslutningstager, og som arbejder med it. Din titel kan fx være underdirektør, kontorchef, it-chef, strategisk rådgiver, enterprisearkitekt, program -og projektleder eller lignende.
Alle er velkomne, også hvis du blot ønsker at blive opdateret på de mange muligheder med de nye teknologier, hvor ledelse, agilitet og AI er et centralt emne.

Program

Det faglige program er udarbejdet med hjælp fra Dansk IT's dygtige fagråd for strategi og ledelse. Fagrådet sikrer, at du får den nyeste viden om digitalt lederskab fra talere, der vil dele deres cases og praktiske indsigter fra den virkelige verden. Du vil ikke blot blive inspireret, men også få konkrete redskaber og strategier, som du kan anvende med det samme. Lederfokus hjælper dig med at blive mere effektiv i din ledelsesrolle, organisation og karriere.

Networking & Dinner

Efter konferencen er der networking i udstillerområdet, hvor der tilbydes snacks og lidt at drikke. Og efterfølgende fra kl.17.30 - 20.00 er der arrangeret en hyggelig middag i de smukke omgivelser i Vestauranten, hvor vi mødes med de andre deltagere fra Cyber Security og IT Jura konferencerne, så der vil være rig mulighed for at få udvidet dit netværk under en hyggelig middag.

Kom og vær med, middagen er inkluderet i konferencebilletten. Du tilmelder dig netværksmiddagen i forbindelse med din tilmelding.