Om konferencen


I Danmark er der fuld fart på digitaliseringen, og vi er ofte blevet hædret som verdens mest og bedst digitaliserede land. Vi er ekstremt hurtige til at implementere nye teknologier og udnytte de mange gevinster, de giver. Men den digitale revolution og den brede omfavnelse af ny teknologi er ikke uden konsekvenser. Det har ændret betingelserne for ledere og lederfaget i dag. På den ene side rummer digitaliseringen og nye teknologier som AI store muligheder og potentielle gevinster, men de mange nye muligheder kan let blive digitale forstyrrelser for lederen, der fjerner fokus fra medarbejdere, organisationens mål og forretning.

Derfor har vi skabt Lederfokus – en konference, der taler åbent om, hvordan man kan navigere i de mange digitale tilbud og muligheder. På konferencen får du den nødvendige viden om digitale tendenser som AI, kvanteteknologi og neuromorfisk computing. Men vi giver også plads til jordnære cases om god ledelse af mennesker og IT, som kommer i mål til tiden og inden for det aftalte budget. For mere end nogensinde før er det vigtigt, at lederen bevarer fatningen og formår at navigere i den digitale tidsalder, hvor der hele tiden kommer mere fart på.

Program

Vi har skabt en konference om digitalt lederskab med talere, der vil dele deres cases og praktiske indsigter fra den virkelige verden. Du vil ikke blot blive inspireret, men også få konkrete redskaber og strategier, som du kan anvende med det samme. Lederfokus hjælper dig med at blive mere effektiv i din ledelsesrolle, organisation og karriere. Se program

Ved køb af én billet til Lederfokus får du samtidig også adgang til konferencerne IT Jura og Cyber Security. Sidst på programmet bydes deltagerne fra alle tre konferencer på en fælles middag, som er inkluderet i prisen.

Målgruppe

Konferencen er primært for dig, der arbejder som leder og/eller beslutningstager, og som arbejder med IT. Din titel kan fx være underdirektør, kontorchef, IT-chef, strategisk rådgiver, enterprisearkitekt, program- og projektleder eller lignende. Alle er velkomne, også hvis du blot ønsker at blive opdateret på de mange muligheder med de nye teknologier, hvor ledelse, agilitet og AI er et centralt emne.

3 gode grunde til at deltage

  • Du får styrket dine ledelseskompetencer og en dybere forståelse af AI og ny teknologis betydning for ledelse.
  • Du får konkrete værktøjer, der kan styrke din ledelse.
  • Du får mulighed for at udvide dit netværk med ligesindede


Succesen med 3 i 1 konference fortsætter

Som noget nyt i 2023 valgte vi at  Lederfokus, Cyber Security og IT Jura konferencerne afholdes samtidigt, men særskilt af hinanden og zoomer ind på hver deres fagområde. Fordelen ved dette er, at du som deltager kan tilmelde dig den konference, du primært ønsker en grundig faglig opdatering inden for, men oplever du, at der er oplæg på de andre konferencer, du ønsker at høre, er du velkommen til at gøre det. Du får dermed muligheden for at fordybe dig inden for dit fagområde, samtidig med at du kan vælge fra et bredere program og besøge de andre konferencer.

Uanset hvilken konference du deltager i, så kan du glæde dig til tre højt faglige programmer med oplægsholdere, der vil inspirere dig og præsentere dig for den nyeste viden. Du kan se programmerne under de enkelte konferencer: LederfokusCyber SecurityIT Jura.