Bliv medarrangør

Konferencen Lederfokus bliver afholdt den 18. september 2024 på Clarion Hotel Copenhagen Airport, samme tid og sted som Dansk IT's to andre konferencer; IT Jura og Cyber Security.

Som medarrangør til dette fælles event får I mulighed for at præsentere jeres virksomhed, udveksle idéer og etablere værdifulde forbindelser til deltagerne på alle tre konferencer. Udstillerområdet vil være samlingssted for deltagerne på alle tre konferencer.

På Lederfokus er målgruppen direktører, underdirektører, kontorchefer, it-chefer, program- og projektledere. På IT-Jura er målgruppen IT-jurister og IT-advokater, og på Cyber Security ser vi mange CICO'er, CTO'er og sikkerhedsledere blandt deltagerne. Der er oplagte faglige fællesskaber og emnemæssigt overlap mellem de tre konferencer; hensigten er at tilbyde deltagerne mulighed for at fordybe sig i deres eget program, men også have mulighed for at vælge fra et bredere program og besøge sessioner på tværs af de tre konferencer.

Kontakt
Ønsker I at blive medarrangører af Lederfokus konferencen 2024, så kontankt Carlos Riis-Hansen på crh@dit.dk / tlf. 3317 9792.

Medarrangører 2024