Kravhåndtering - en organisatrisk disciplin

Kom og hør hvordan kravhåndtering kan tilrettelægges så det understøtter hele organisationen fra strategiledelse til udviklingsteams


Om mødet

Taler

Program

Det med småt

Praktisk info

Sted

DANSK IT, Bredgade 25A, 1260 København K:

Dato

9. februar 2018

Varighed

2 timer

Tidspunkt

09:00-11:00

Sidste tilmelding

09-02-2018

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris
Fysisk deltagelse
0
Webinar deltagelse
0
Webinar deltagelse
200
Fysisk deltagelse
785

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen

Artikel - Fredag - d. 1/12/2017

Agil kravhåndtering i komplekse projekter

Få en bedre forståelse for kravstyring og kravmodellering, der kan anvendes i forskellige softwareprojektmiljøer. Du lærer bl.a. hvilke kravteknikker, der gør dig i stand til at håndtere krav og de daglige udfordringer i projekter. Efter gennemført kursus ved du bl.a. hvordan krav formaliseres, hvilke kravteknikker vi skal anvende i projektet, og hvordan vi bedst muligt sikrer gennemsigtighed i og ud af projektet.

Artikel - Fredag - d. 1/12/2017

Avanceret håndtering af krav i praksis

Dette kursus giver dig muligheden for at sparre med andre professionelle i samme situation. Sammen udforsker vi nye måder til håndtering af uforudsigeligheden og kompleksiteten i den dynamiske kravproces, så du kan bidrage effektivt til værdiskabelsen i dit projekt og din organisation. Vi vil særligt se på hvordan man kan skabe fælles sprog på tværs af organisatoriske grænser, bl.a. inspireret af SAFe®.

Artikel - Fredag - d. 1/12/2017

Leading SAFe® 4.5

Kom på kursus i rammeværktøjet SAFe®, hvor formålet er at opnå bedre resultater med større engagement og øget produktivitet. Agiliteten frigiver tid og ressourcer, så fokus kan holdes på de aktiviteter, der skaber værdi.