Agil Projektledelse

DANSK IT byder velkommen til vores årlige konference under fagrådet for Projekt-, Program- og Porteføljeledelse. 

At anvende agile metoder i sine udviklingsprojekter bliver mere og mere almindeligt og har bredt sig fra softwareudvikling til mange andre projekter. Vi har derfor valg at sætte fokus på, hvordan man i organisationer arbejder med det agile univers.  

Om konferencen

Program

Udstiller

Praktisk info

Sted

CFL: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø

Dato

29. august 2017

Tidspunkt

09:00-17:00

Sidste tilmelding

28-08-2017

Pris ekskl. moms

Event titel Medlemspris Ikke-medlempris
Deltagelse på Agil Projektledelse
5880
Deltagelse på Agil Projektledelse
4295

 

Husk at logge ind for at opnå medlemsprisen
 
 

Meld dig ind i DANSK IT (Årligt medlemsskab: 1.585,-)

Framelding
Ved framelding 4 uger før konferencens afholdelse opkræves 50% af deltagergebyret inklusiv moms. Ved framelding 2 uger før konferencens afholdelse, opkræves hele deltagergebyret inklusiv moms. frameldingen skal ske skriftligt per e-mail til dit@dit.dk
Forbehold
DANSK IT tager forbehold for ændringer af tid, sted og program

Se også vores udvalgte kurser og netværk inden for agilitet: 

Netværk Scrum og Agile Practices

Netværk - Mandag - d. 18/9/2017

Netværk: Scrum og Agile Practices

I netværket Scrum og Agile Practices mødes erfarne program- og projektledere - de giver hinanden kvalificeret sparring samt henter nye perspektiver og indspark til arbejdet med scrum og agile metoder. Er du dreven indenfor feltet, så bliv en del netværket og få konkrete teknikker og ny inspiration med hjem til din virksomhed.

Artikel - Onsdag - d. 6/12/2017

Agil Transformation

Skal du stå i spidsen for en agil transformation? På kurset lærer du, hvordan du får din organisation til at digitalisere sig. Det handler om organisatorisk implementering, og hvordan du får dine medarbejdere til at ændre deres mindset.

Artikel - Fredag - d. 1/12/2017

Agil kravhåndtering i komplekse projekter

Få en bedre forståelse for kravstyring og kravmodellering, der kan anvendes i forskellige softwareprojektmiljøer. Du lærer bl.a. hvilke kravteknikker, der gør dig i stand til at håndtere krav og de daglige udfordringer i projekter. Efter gennemført kursus ved du bl.a. hvordan krav formaliseres, hvilke kravteknikker vi skal anvende i projektet, og hvordan vi bedst muligt sikrer gennemsigtighed i og ud af projektet.

Artikel - Onsdag - d. 6/12/2017

Agil projektledelse

Tag på kursus i agil projektledelse, så du kan skabe succesfulde agile projekter. Agil projektledelse er vejen frem, når der skal uddannes succesfulde projektledere. I dette 3-dages kursus viser underviser Lasse Sørensen, hvordan teorien føres ud i praksis. Han anvender den agile metode, DSDM, og du får en række konkrete værktøjer til at skabe succesfulde agile projekter. Kurset afsluttes med DSDM’s internationale certificering.

Artikel - Fredag - d. 1/12/2017

Leading SAFe® 4.5

Kom på kursus i rammeværktøjet SAFe®, hvor formålet er at opnå bedre resultater med større engagement og øget produktivitet. Agiliteten frigiver tid og ressourcer, så fokus kan holdes på de aktiviteter, der skaber værdi.