Podcast om offentlig digitalisering: Kommunerne skal udnytte fremtidens teknologier

I en ny bog med titlen Grib fremtiden kommer forfatterne med et opråb til de danske kommuner: I skal udnytte teknologier som internet of things, kunstig intelligens, virtual reality og blockchain, hvis I vil forblive relevante for borgerne. Her forklarer Anders Hvid, hvordan kommunerne kan gribe den teknologiske fremtid.

Det vrimler med teknologiske muligheder, som de danske kommuner kan udnytte til at styrke borgerservicen og tilbyde endnu bedre velfærd. Sådan lyder budskabet i en ny bog, Grib fremtiden, der er skrevet af ledelsesrådgiverne Anders Hvid og Rasmus Bie-Olsen fra DareDisrupt.

De to forfattere peger blandt andet på internet of things, kunstig intelligens, virtual reality og blockchain som teknologier, kommunerne i langt højere grad kan udnytte. De mener, at landets kommuner skal gribe fremtidens teknologi, hvis de ønsker at forblive relevante for borgerne.

Kommunerne er på rette vej, men vi er stadig meget langt fra en situation, hvor teknologierne udnyttes optimalt, og det fulde potentiale bliver indfriet, forklarer Anders Hvid i denne podcast-episode i DANSK IT’s Tech og strategi i øjenhøjde.Find alle episoder af DANSK IT's podcast her: Soundcloud, iTunes og
RSS.