IT Strategi & High Performance Teams

Hvordan skabes, implementeres og gennemføres IT-strategier? Hvordan udvikles et high performance team til at skabe de bedste resultater? Kom med fra begyndelsen, når det nye netværk med fokus på den IT-strategiske dagsorden starter op. 

Netværket er for dig

Netværket er for dig, som har med overordnet planlægning af IT strategi at gøre eller er en nøgleperson i processen med personaleansvar. 

Du interesserer dig for udvikling af high performance teams, og du ved, at det er et lige så vigtigt parameter for, at strategien bliver en succes. 

Du søger et fortroligt forum, hvor du kan dele erfaringer og få input til dit daglige virke.
 

Vær med fra starten

Allerede nu er der planlagt tre opstartsmøder, som du kan deltage gratis i. Facilitator Ulrik Nielsen og flere talere sætter fokus på aktuelle emner, og til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og bordet rundt. 

Er du med fra starten, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsordenen for netværket. Melder du dig ind i netværket inden den 12. juni 2018, får du medlemskabet til en særlig intropris.

Ulrik Nielsen er Head of Strategy & Communication ved Nets og har international erfaring fra flere forskellige industrier og har arbejdet med både B2B og B2C. 

Læs mere om Ulrik Nielsen.

Ofte bliver strategi og kultur diskuteret adskilt. De fleste ledere ved, at kultur er vigtig, og at en negativ kultur kan bremse virksomhedens strategiske ambition. Men de ved måske ikke, hvad de skal gøre ved det, hvorfor de ofte forsøger at forbedre situationen ved at igangsætte selvstændige kulturelle forandringsinitiativer med henblik på at skabe high-performance teams/kultur eller gøre arbejdspladsen mere positiv

Facilitator Ulrik Nielsen, Nets

Mere om IT Strategi & High Performance Teams 

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Mødedatoer: 27. september 2017 (gratis På Vej Til møde)
                          5. december 2017 (gratis På Vej Til møde)
                          27. februar 2018 (gratis På Vej Til møde)
                          12. juni 2018
Tidspunkt: 09.00 - 12.00

Early-bird pris* for medlemskab af netværket IT-strategi & High Performance Teams
Medlemspris: 8.415,00 kr.
Ikke-medlemspris**: 10.000 kr. 
*Gælder ved indmeldelse senest den 11. juni 2018 og gælder første års medlemskab.
**Inkluderer et års gratis medlemskab af DANSK IT, som fornyes automatisk efter et år. 
Medlemskab af et Netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.