Netværk:Test- og Projektledelse på Kundesiden

Netværket Test- og Projektledelse på Kundesiden fokuserer på de udfordringer der specifikt vedrører kundesiden af et eller flere større kommercielle projekter, hvor it udgør et væsentligt element. Vi udfordrer hinandens fremgangsmåder, deler best practices og war stories samt bringer nye perspektiver ind i rollen som den, der i sidste ende er ansvarlig for at brugerne får en løsning af den lovede kvalitet.

Netværkets overordnede fokus

 • Krav til leverandørens test og kvalitetssikring
 • Leverandørstyring og opfølgning
 • Kvalitetssikring af leverancer til og fra leverandøren
 • Inddragelse af forretningen i leverandørens opgaver (fx som product owner og i testopgaver)
 • Seniorbrugerrollen
 • Planlægning og afvikling af brugeraccepttest
 • Overdragelse til forretningen

Netværket er relevant for dig, hvis du

 • Arbejder for en kundevirksomhed, med ansvar for at designe og koordinere test- og kvalitetssikringsprocesser af leverancer.
 • Agerer modpart og medspiller for leverandøren omkring test og kvalitetssikring af leverancerne. Arbejder tæt sammen med forretningen om gennemførsel af brugeraccepttest.
 • Er ansvarlig for at udvikle metoder og anvise koncepter for gennemførsel af brugertest eller er forretningens rådgiver og/eller ansvarlig for organisering og ressourcesammensætning for gennemførelse af brugertest.
 • Er testleder eller projektleder med det operationelle ansvar for, at den bestilte løsning opfylder forretningens kvalitetsmæssige behov

Netværket faciliteres af en testleder med 10+ års erfaring med test- og projektledelse på kundesiden.

Lea Dall Zilmer er facilitator for netværket. Lea er en erfaren test-og projektleder, der de sidste 10+ år har siddet på kundesiden af en række store it-udviklingsprojekter og digitaliseringsprojekter. Lea har en fortid i den nuværende Digitaliseringsstyrelse, hvor hun var en del af Center for Offentlig Digitalisering, og har siden som konsulent i bl.a. Deloitte løst projekt- og testopgaver for en række statslige myndigheder og finansielle virksomheder. Lea er i dag ansat som testleder i Nationalbanken, hvor hun er en ansvarlig for planlægning og leverandørstyring af testen på en portefølje af forretningskritiske projekter.

Læs mere om Lea Dall Zilmer HER

Vær med fra starten og præg netværket form

Allerede nu er der planlagt tre opstartsmøder, som du kan deltage gratis i. Facilitator Ulrik Nielsen og flere talere sætter fokus på aktuelle emner, og til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og bordet rundt
Er du interesseret i at bliver en del af netværket Test- og Projektledelse på Kundesiden og så skriv til sim@dit.dk og kom på interesselisten.

Vi er igang med at planlægge et opstartsmøde, hvor interesserede kan høre mere om netværket og møde netværkets facilitator Lea Dall Zilmer.

Vær med fra starten

Allerede nu er der planlagt 2 opstartsmøder, som du kan deltage gratis i. Facilitator  Lea Dall Zilmer og flere talere sætter fokus på aktuelle emner, og til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og bordet rundt. 

Er du med fra starten, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsorden for netværket. Melder du dig ind i netværket senest den 1. juni 2018, får du medlemskabet til en særlig early-bird pris på 5000 kr. for det første års medlemskab.

Vi opstarter netværket, når vi har minimum 10 interesserede. 

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.00 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
(early-bird pris på 5000kr.  for første år v. indmeldelse inden den 1. juni 2018)
**prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.
  Hvorfor er Machine Learning relevant for både CyberSec, Betting og børns læseevner?

  På-vej-hjem møde - Tirsdag - d. 2-10-2018

  Hvorfor er Machine Learning relevant for både CyberSec, Betting og børns læseevner?

  Et dansk startup går under motorhjelmen på nogle skelsættende software-services og forklarer, hvordan Machine Learning er bygget ind i produkterne og hvorfor det skaber uovertruffen værdi for sine brugere

  ISTQB Advanced Test Manager - Aarhus

  Kursus - Tirsdag - d. 2-10-2018

  ISTQB Advanced Test Manager - Aarhus

  Deltag i et 6 dages certificeringskursus i ISTQB Advanced Test Manager som giver dig et indgående kendskab til planlægning, overvågning og styring af testen.

  Prolog

  Kursus - Onsdag - d. 3-10-2018

  Prolog

  Kurset afholdes i Aarhus den 3. oktober - 11. december 2018

  Fast Track Development i Finanssektoren

  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 3-10-2018

  Fast Track Development i Finanssektoren

  Kom og hør hvordan Fast Track Development går fra den første co-creation session til lanceringsklar løsning på 12 uger, baseret på faste dogmer: Max 12 uger, ingen specifikation, max 500 timer og max fem deltagere.