Netværkgrupper til medlemmer af Finansforbundet

Arbejder du med IT, og ønsker du faglig udvikling i en fortrolig netværksgruppe med fagfæller? Du har mulighed for at vælge mellem mere end 15 IT-fagspecifikke netværksgrupper til en klækkelig rabat.

Som medlem af Finansforbundet får du nemlig rabat det første år, du deltager i en netværksgruppe, så du kun betaler kr. 1.000,- for en netværksgruppe, som normalt koster kr. 7.650,- årligt. Derudover kan du blive gratis medlem af Dansk IT (normalpris kr. 1585,- årligt) og få udbytte af foreningens mange medlemsfordele.  

Eksempler på netværksgrupper:

Se de mere end 15 netværksgrupper her.

Bemærk, at du har mulighed for at deltage i et gratis prøvemøde i en af netværksgrupperne for at sikre, at det er det rette forum for dig.


Sådan indmelder du dig i en netværksgruppe

Artikel - Onsdag - d. 15-1-2020

Gratis medlemskab af Dansk IT til Finansforbundets medlemmer

Dansk IT har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Finansforbundet, der giver forbundets it-medlemmer mulighed for at tegne gratis medlemskab af foreningen og herigennem opnå adgang til vores mange gode medlemstilbud.
Meet & Inspire - Gratis medlemsarrangementer

Artikel - Tirsdag - d. 29-9-2020

Meet & Inspire

Alle medlemmer af foreningen har gratis adgang til Meet & Inspire, vores faglige inspirationsarrangementer. Vi afholder mere end 80 arrangementer årligt - og rundt omkring i landet. De kan også live-streames og tilgås som webinarer efterfølgende.

Artikel - Mandag - d. 10-2-2020

Kurser til medlemmer af Finans­forbundet

Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at deltage på en række af DANSK IT's kurser til en meget fordelagtig pris. Kurserne varer op til 3 dage og koster fra kr. 750,- til 1.750,-.
Netværksgrupper - Stærke relationer, sparring og ny viden

Artikel - Onsdag - d. 8-7-2020

Netværksgrupper

Dansk IT driver it-faglige netværksgrupper, hvor stærke relationer, sparring og ny viden er til værdi for både dig og din organisation.