Netværk: Offentlig Digitalisering øst

Netværket Offentlig Digitalisering øst fokuserer på at viderebringe de elementer, teknologiske og organisatoriske, der skaber succes i offentlig digitalisering.

Udbytte af netværket 

Alle møder bliver tilrettelagt af facilitator i et tæt samarbejde med netværkets medlemmer, som er med til at bestemme temaerne.
Temaerne tager afsæt i konkrete digitaliseringsprojekter og perspektiverer projekternes formål, gennemførelse og værdiskabelse både i forhold til deltagernes organisationer samt strategier og mål for den offentlige digitalisering generelt. 

Netværkets overordnede fokus er

  • Teknologivalg
  • Business cases 
  • Procesunderstøttelse 
  • Projektorganisering 
  • Brugerinddragelse 
  • Ledelsesinvolvering 
  • Slutbrugerkrav

Digitalisering Øst er primært et forum, hvor jeg henter ny inspiration og sparring gennem mødet med andre it-professionelle. Det et forum, hvor nye trend præsenteres, og hvor vi gensidigt kan trykprøve vores egne nye ideer. Alt i alt et meget inspirerende forum, som giver mig ny energi i mit daglige arbejde.

Andy Wierød, Programchef v. KU-IT, Københavns Universitet

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Medbestemmelse

Praktisk info

Sted: Hovedstedsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidspunkt: Kl. 9-16 / 13-17 / 9-16 / 13-20.30
Medlemspris*: 7.650,00 kr.
*prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
ATP, Banedanmark IT, KMD, Københavns Kommune - Socialforvaltningen og Kultur- og fritidsforvaltning, Københavns Universitet, Miljøstyrelsen, Miracle A/S, Nets Denmark A/S, Peak Consulting Group ApS, Professionshøjskolen Metropol, Region Sjælland, SKI - Statens og Kommunernes Indkøbsservice, Socialstyrelsen, Strand & Donslund A/S, Udlændinge- Integrations- og Boligministeriet.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer

Ansøg om medlemskab af netværket

Cecile Christensen

Nyhed - Tirsdag - d. 16-5-2017

Henter inspiration til faglig netværk på stor Aarhus konference – 3 hurtige til Cecile Christensen

Automatisering, machine learning, innovation, co-creation, agil projektudvikling og service design er blot nogle af de mange emner, som netværket Offentlig Digitalisering Øst fik inspiration til at arbejde videre med efter konferencen Offentlig digitalisering 2017.