Offentlig Digitalisering

DANSK IT sætter fokus på offentlig digitalisering med to faglige netværk - et i Jylland og et på Sjælland

Få værdien af et fagligt stærkt netværk  

Søger du et forum med fokus på offentlig digitalisering, hvor du kan sparre og hente ny viden på et fortroligt og fagligt stærkt niveau? DANSK IT´s netværk indenfor offentlig digitalisering beskæftiger sig med sammenhængene mellem processer og teknologi i den offentlige sektor. 

For at sikre det faglige niveau og output fra netværksmøderne, ledes alle netværk af en faglig funderet facilitator, som kender fagområdet, dets udfordringer og muligheder.  

Digitalisering Øst er primært et forum, hvor jeg henter ny inspiration og sparring gennem mødet med andre it-professionelle. Det er et forum, hvor nye trend præsenteres, og hvor vi gensidigt kan trykprøve vores egne nye ideer. Alt i alt et meget inspirerende forum som giver mig ny energi i mit daglige arbejde.

Andy Wierød, Programchef v. KU-IT, Københavns Universitet

Det er vores platform for at kunne udvikle ideer og sparre på tværs. Her kan man både blive bekræftet i, at man er på rette spor med nogle af de ting, man arbejder med, men man kan også blive inspireret til nytænkning og hører, hvad gør man andre steder. Det giver inspiration, som vi hver især kan tage med hjem til vores organisationer.

Cecile Christensen , Facilitator for netværket og Digitaliserings- og innovationschef i Københavns Kommune
Netværk Offentlig Digitalisering Vest

Netværk - Tirsdag - d. 26/9/2017

Netværk: Offentlig Digitalisering Vest

Netværket Offentlig Digitalisering vest er for profiler, der arbejder med digitaliseringsprojekter i den offentlige sektor i Jylland. Netværket beskæftiger sig både med sammenhængene mellem processer og teknologi.
Netværk Offentlig Digitalisering Øst

Netværk - Fredag - d. 9/3/2018

Netværk: Offentlig Digitalisering Øst

Netværket Offentlig Digitalisering øst er for profiler, der er ansvarlige for digitalisering i den offentlige sektor på Sjælland. Netværket fokuserer på at viderebringe de elementer, teknologiske og organisatoriske, der skaber succes i offentlig digitalisering.

Mød på konferencen Offentlig Digitalisering 2018:

Cecile Christensen
og Michael Hald
- facilitatorerne for DANSK IT's netværk med fokus på Offentlig Digitalisering i Jylland og på Sjælland.

Med Cecile Christensen og Michael HAld på offdag

Ansøg om medlemskab af et netværk