Netværk: Business Intelligence & Data Warehousing

Styrk dit professionelle netværk indenfor business intelligence og Data Warehousing. Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner.

Netværket er for dig

Netværket er for dig, der arbejder professionelt med Business Intelligence og Data Warehousing og ønsker, på en effektiv måde, at udveksle erfaringer, få inspiration og lære nyt samt styrke dit professionelle netværk.

Fagligt forankret facilitator

Netværket Business Intelligence & Data Warehousing faciliteres af David M. Andersen.

David M. Andersen har 20 års konsulenterfaring med rådgivning og projekt- og programledelse inden for Business Intelligence og Data Warehousing. Erfaringen stammer fra større globale management konsulenthuse samt fra projekter i flere industriledende virksomheder i både Europa og Asien.

Læs mere om David M. Andersen

Big Data bonusmøder

Fra oktober 2017 starter vi et nyt netværk, der har fokus på big bata og bnalytics. Frem til oktober 2018 giver et medlemskab af det ene netværk adgang til alle møderne i begge netværk (I alt 6 møder i denne periode). Det vil sige, at du som medlem af Business Intelligence & Data Warehousing vil blive inviteret til 2 bonusmøder med fokus på big data og analytics.


 I Business Intelligence netværket hos Dansk IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Mere om Business Intelligence & Data warehousing

Program for næste møde

Kommende møder

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.30 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
*prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
Advectas, PA Consulting Group AS, CDK Global ApS, Hillerød Kommune, BInnovation ApS, Nordea Danmark, Imus.dk ApS, Danske Bank, DSB Kommerciel, SAS Institute A/S, SKAT Hovedcentret, Devoteam