Netværk: Business Intelligence & Data Warehousing

Styrk dit professionelle netværk indenfor Business Intelligence og Data Warehousing. Få inspiration og nye perspektiver på både de tekniske og forretningsmæssige discipliner.

David M. Andersen er facilitator for netværket

Udbytte af netværket

Business Intelligence er et paraplybegreb, der dækker en lang række koncepter, metoder, teknikker og produkter. Fælles for dem alle er dog, at det handler om at omsætte data til viden. Emnet, Business Intelligence, har de sidste 5 år stået øverst på Gartners liste over CIO'ens topprioriteter, så der er god grund til at holde sig skarp på området!

Vi beskæftiger os både med de tekniske og forretningsmæssige discipliner. Det er netværkets medlemmer, der afgør, hvilke emner der behandles fra gang til gang. 

Lige nu er følgende på emnelisten: BIML (Business Intelligence Markup Language), GDPR - opfølgning på implementering, Cloud og hosting af BI og Big Data løsninger: Fordele og ulemper, erfaringer med de forskellige leverandører, Data modellering i NoSQL databaser, BI strategi og praktisk eksekvering, Overblik over konsulentmarkedet, Open data sources.

Se de tidligere programmer her.

Big Data & Analytics bonusmøder

Fra oktober 2017 starter vi et nyt netværk, der har fokus på big bata og analytics. Frem til oktober 2018 giver et medlemskab af det ene netværk adgang til alle møderne i begge netværk (I alt 6 møder i denne periode). Det vil sige, at du som medlem af Business Intelligence & Data Warehousing vil blive inviteret til 2 bonusmøder med fokus på big data og analytics.

 I Business Intelligence netværket hos DANSK IT mødes vi hver gang om et specialiseret emne indenfor området. Vi inviterer en spidskompetence på emnet ind til hvert møde så vi får optimalt overblik og sparring til de udfordringer vi sidder med til daglig.

Facilitator - David M. Andersen

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Tidspunkt: 12.30 - 17.00
Hvert møde starter med en let frokost

Medlemspris*: 7.650,00 kr.
*prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab. Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT 1.585 kr. per år.

Repræsenterede virksomheder: 
Advectas, PA Consulting Group AS, CDK Global ApS, Hillerød Kommune, BInnovation ApS, Nordea Danmark, Imus.dk ApS, Danske Bank, DSB Kommerciel, SAS Institute A/S, SKAT Hovedcentret, Devoteam

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer

  Webinar - Onsdag - d. 20/6/2018

  DANSK IT i biografen

  Kom med i biografen når vi afslutter Konferencen "AI & Machine learning i praksis" med mesterværket 'Her' som sætter fremtiden og samspillet mellem mennesker og teknologi i relief

  Informations­modellering

  Kursus - Mandag - d. 22/10/2018

  Informations­modellering

  Kurset afholdes i København den 22. - 24. oktober 2018