Netværk: Informations­sikkerhed

Netværket er for profiler, der har ansvar for informationssikkerheden i en privat eller offentlige virksomhed.

Udbytte af netværket 

Netværket Informationssikkerhed arbejder med konkrete problemstillinger, praktiske løsninger og erfaringer med eks. overordnede udviklingstendenser og nye myndighedskrav.

Netværkets overordnede fokus er på

  • At få belyst aktuelle udviklingstendenser og udfordringer på teknologifronten - og forstå hvilke sikkerhedsudfordringer kombinationen af de nye teknologier kommer til at give

  • At få inspiration til at bidrage aktivt med løsningsorienteret sikkerhedsviden i din egen organisation

  • At udveksle erfaringer og blive inspireret til at bidrage til at skabe sikre og succesfulde aktiviteter med informationsteknologi

De emner, der tages op på møderne, er helt op til netværksdeltagerne og fastlægges fra møde til møde. Tidligere møder har været med temaer som: Sikkerhed i skyen, beredskabsplanlægning, Identity & Access Management, risikoanalyse, GRC-software, compliance, standarder, "Threat horizon", Hacking demonstrationer, sundheds-it, Privacy, Jura & it-sikkerhedshændelser og af og til et virksomhedsbesøg hos medlemmerne.

Se tidligere møder her

En af de store styrker ved Netværk for informationssikkerhed er, at alle medlemmerne arbejder med informationssikkerhed i praksis, men at vi samtidig har mange forskellige fagligheder. Selv rådgiver jeg om informationssikkerhed i et juridisk perspektiv fx compliance med regulatoriske krav til informationssikkerhed og håndtering af informationssikkerhed i outsourcing-kontrakter og teknologianskaffelser. De andre medlemmer arbejder bl.a. med informationssikkerhed i et teknisk, organisatorisk og kommunikationsfagligt perspektiv. I Netværket er der en stor åbenhed og fortrolighed, og jeg får derved indsigt i de aktuelle strømninger inden for informationssikkerhed og de andre medlemmers faglige perspektiver. Det er super spændende, og så gør det mig i stand til at yde en mere holistisk rådgivning til mine klienter.

Emil Bisgaard, Erhvervsjuridisk rådgiver, cand.merc.jur., Manager v. Kammeradvokaten

Program for næste møde

Kommende møder

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Sted: Hovedstadsområdet 
Årlige møder: 5-6
Tidsrum: 09.00 - 16.00
Pris*: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder:  Accenture Security, Brødrene Hartmann A/S, Brødrene A. & O. Johansen A/S, Cyber Security Communication, DeIC Sekretariatet, DI - Dansk Industri, Digitaliseringsstyrelsen, Europæiske ERV, HOFOR A/S, Implement Consulting Group P/S, Kammeradvokaten, Karnov Group, Lyngby-Tårbæk Kommune, Nomeco A/S, Novozymes A/S, PensionDanmark, Rambøll, Region Syddanmark, Rejsekort A/S, Siemens A/S, Statens IT, Stibo Systems, Topdanmark Forsikring A/S.

Læs DANSK IT's persondatapolitik.

Udvalgte arrangementer

Ansøg om medlemskab af netværket

IT-sikkerhedsstandard_ISO27001_ Photo by Jose Fontano on Unsplash

Artikel - Onsdag - d. 28-2-2018

Har I styr på sikkerheden i jeres virksomhed?

I takt med øget digitalisering stiger risikoen for hackerangreb og it-kriminalitet. Der er derfor et stærkt behov for at opgradere informationssikkerheden i Danmark, og det er noget enhver organisation bør forholde sig til.