Netværk IT Jura

Netværket er for profiler, der arbejder professionelt med it-juridiske forhold og kan bidrage med erfaringer. Fokus er på de juridiske aspekter af it og it-anvendelse i bred forstand.

Netværkets overordnede fokus 

 • Behandling af aktuelle emner, pt. it-sikkerhed og den nye udbudslov, og klassiske emner, som outsourcing og contract management
 • Faste indslag i netværksmøderne er: ”bordet rundt”, hvor vi drøfter de eventuelle aktuelle juridiske udfordringer, som medlemmerne har, nyhedsopdatering, hvor vi hører om og drøfter den seneste lovgivning og afgørelser samt fokuserede oplæg, hvor medlemmerne eller eksterne holder oplæg om et konkret emne
 • Netværket opererer med fortrolighed, når medlemmerne holder oplæg

Udbytte af netværket 

Netværket giver dig mulighed for sparring med erfarne kolleger i et fortroligt forum, herunder om forståelse af regler og afgørelser men ikke mindst om, hvordan virkelighedens udfordringer håndteres. Du vil blive opdateret med viden om de it-juridiske områder, som du måske ikke går og tumler med hver dag.

Netværket henvender sig til 

Alle, der interesserer sig for it-jura, kan blive medlem. Det vigtigste er, at du arbejder med it-juridiske forhold i dagligdagen og kan bidrage med erfaring. 


Program for næste møde

Kommende møder

Tidligere programmer

Praktisk Info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 10.00 - 14.00
Pris*: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder

Jyske Bank A/S, Kammeradvokaten, SDC A/S, Lundgrens, ProPartner Consulting ApS, KMD, Integra Advokater, Kammeradvokaten, Kombit A/S, FOA, Systematic A/S

  Kom til opstartsmøde for netværket Persondata­beskyttelse i praksis nr. 2

  På-vej-hjem møde - Torsdag - d. 14/12/2017

  Kom til opstartsmøde for netværket Persondata­beskyttelse i praksis nr. 2

  Har du ansvaret for at din virksomhed lever op til persondataforordningen som rådgiver, Data Protection Officer (DPO) eller lignende? Så er dette netværk noget for dig. Netværket Persondatabeskyttelse i praksis er et forum, hvor du kan hente sparring, diskutere problemstillinger og få ny inspiration sammen med andre it-professionelle, der har samme ansvarområde.

  IT-sikkerhed 2018

  Konference - Onsdag - d. 17/1/2018

  IT-sikkerhed 2018

  Hvordan skal du håndtere fremtidens it-sikkerhedstrusler? Bliv klogere når DANSK IT byder velkommen til årets vigtigste konference om informationssikkerhed den 17. og 18. januar 2018.

  Avanceret håndtering af krav i praksis

  Kursus - Torsdag - d. 18/1/2018

  Avanceret håndtering af krav i praksis

  Kurset afholdes i København den 18. - 19. januar 2018

  Information Security ISO 27001/27002 Foundation - Kbh

  Kursus - Mandag - d. 22/1/2018

  Information Security ISO 27001/27002 Foundation - Kbh

  Med afsæt i informationssikkerhed via informationssikkerhedsstandarden ISO 27001 får du retningslinjer for, og eksempler på, hvilke tiltag du kan benytte i praksis ISO 27002 for at opnå dit valgte sikkerhedsbehov. Dette kursus har afholdelsesgaranti!

  Informationssikkerhed - ISO/IEC 27001 Diplomkursus

  Kursus - Tirsdag - d. 30/1/2018

  Informationssikkerhed - ISO/IEC 27001 Diplomkursus

  Kurset afholdes i København den 30. - 31. januar 2018