Forretnings­udvikling og IT

Netværket beskæftiger sig med forretningsudvikling og it-strategier drevet af ny it.

Netværkets overordnede fokus 

 • Forretningsudvikling, anvendelse af nye teknologier, it-strategier, ændringer af organisationer og forretningsprocesser på baggrund af implementering af ny it 
 • Tidsaktuelle temaer med et højt fagligt indhold
 • At møderne afvikles i spændingsfeltet mellem flere synsvinkler, der normalt er repræsenteret af forskellige indlægsholdere 
 • At netværket danner rammen om et professionelt netværk, hvor vi inspirerer hinanden til innovative løsninger på forretningsmæssige udfordringer

Udbytte af netværket 

Seks gange om året vil din forståelse af forretningsudvikling blive udfordret, som indlægsholderne præsenterer cases, innovative løsninger og praktiske erfaringer med anvendelse af ny it og ændring af organisationernes forretningsprocesser. Der er løbende præsentation af nyeste forskning i teknologi, de langsigtede it-trends, strategi og processer.

Du vil blive mødt af et netværk med stor spørge- og diskussionslyst, og der er på møderne ofte en tæt dialog mellem medlemmer og oplægsholder. Medlemmerne bidrager med erfaringer fra egne organisationer og projekter, de har været involveret i. Samtidigt vil du på møderne og under den efterfølgende middag opbygge et stærk netværk af ledere, forretningsudviklere og personer med stor viden om mange forskellige teknologier og de processer, der forholder sig til IT-strategier.

Møderne holdes som eftermiddags- og aftenmøder på et konferencested med efterfølgende middag. En gang om året bestræber vi os på at komme på virksomhedsbesøg og se en case fra indersiden af en virksomhed. Til jul har vi et særligt arrangement, hvor vi runder året af med at give medlemmerne god tid til at diskutere årets emner på kryds og tværs.

Robotics, Det gode kunde-leverandørsamarbejde, Blockchain, Agil forretnings- og IT-udvikling, Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2016-2020 - er blot nogle de emner netværket har arbejdet med. Se de tidligere programmer her.

Netværket henvender sig til 

Medlemmerne er ledende medarbejdere og rådgivere med ansvar for forretningsudvikling og implementering af forretnings- og it-strategier eller med ansvar for it-aktiviteter med væsentlig betydning for forretningsudviklingen. Vores fokus er forretningsudvikling, processer og anvendelsen af teknogier og i mindre grad de underliggende tekniske detaljer.


Program for næste møde

Kommende møder

Tidligere programmer

Praktisk Info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet 
Antal møder årligt: 6
Tidspunkt: 16.30 - 20.30
Pris*: 7650,- 
*Prisen er ex. moms og dækker et års medlemskab af netværket. Det forudsættes, at du er medlem af DANSK IT.

Repræsenterede virksomheder

Albertslund Kommune, ATP, Axcess A/S, BEC, Brdr. Hartmann A/S, BRFkredit, Capgemini Sogeti Danmark A/S, Carl Møller, DBC A/S, Deloitte Consulting A/S, Devoteam Consulting A/S, FOA, Gavdi A/S, IT-Forsyningen, Jyske Bank A/S, Knowledge Cube A/S, LM Wind Power A/S, MindZet A/S, Nationalbanken, Nets Denmark A/S, Nykredit Realkredit A/S, ProPartner Consulting ApS, Rejsekort A/S, Right People Group, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Udenrigsministeriet, Vejdirektoratet

 

Det  sker også i DANSK IT:


  På-vej-hjem møde - Onsdag - d. 23/8/2017

  DevOps for begyndere

  Åbent netværksmøde: Få en introduktion til formålet med DevOps. Hvorfor er DevOps relevant for dig, og hvornår giver det mening at omstille din organisation til principperne i DevOps?

  Fra faglig specialist til personaleleder

  Kursus - Tirsdag - d. 29/8/2017

  Fra faglig specialist til personaleleder

  Kurset afholdes i Holbæk og Korsør den 29. august - 11. oktober 2017 

  Agil Projektledelse

  Konference - Tirsdag - d. 29/8/2017

  Agil Projektledelse

  DANSK IT byder velkommen til vores årlige konference under fagrådet for Projekt-, Program- og Porteføljeledelse. 

  Grundlæggende ledelse

  Kursus - Tirsdag - d. 5/9/2017

  Grundlæggende ledelse

  Kurset afholdes i København den 5. - 6. september 2017

  Distance­ledelse

  Kursus - Tirsdag - d. 5/9/2017

  Distance­ledelse

  Kurset afholdes i Aarhus den 5. - 6. september 2017