Netværk: Lean og DevOps

Bliv en del af et nyt netværk, der udfordrer og inspirerer deltagerne med nyt input omkring Lean og DevOps. Herunder at sikre et konstruktivt miljø til at dele erfaringer, udfordringer og succeser.

Netværket Lean og DevOps er for dig

Netværket er målrettet dig, der arbejder indgående med Lean og DevOps, og som søger et fagligt forum, hvor du kan få sparring og bidrage med erfaring.

Vær med fra starten

Netværket er i opstartsfasen og i løbet af efteråret afholdes flere gratis På-vej-hjem møder, hvor facilitator og aktuelle talere sætter fokus på en række Lean og DevOps emner. Målet er at samle nok interesse for netværket, så det kan skydes i gang januar 2018.

Facilitator Reni Friis og eksterne talere sætter fokus på aktuelle emner, og til møderne er der både afsat tid til oplæg, diskussion og networking. 

Er du med fra starten, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsordenen for netværket. Melder du dig ind i netværket inden den 1. januar 2018, får du medlemskabet til en særlig early-bird pris.

Reni Friis er facilitator for netværket. Reni har arbejdet i it-branchen i ca. 20 år, og har i de sidste 10 år især beskæftiget sig med processer og Lean i it. Reni har været en drivkraft bag konverteringen af Lean produktionsmetoder til Lean som redskab i it-domænet, og hun har løst Lean-opgaver inden for it-domænet i flere store danske offentlige og private organisationer. Desuden har Reni publiceret flere artikler, skabt en international Lean-IT certificeringsordning og taler regelmæssigt på konferencer.

Læs mere om Reni her.


Mere om Lean og DevOps

Praktisk info

Sted: DANSK IT
Mødedatoer:  12. december 2017 (gratis På-vej-hjem møde)
                          31. januar 2018 (netværksmøde)
                          17. maj 2018 (netværksmøde)
                          4. september 2018 (netværksmøde)
                          22. november 2018 (netværksmøde)


Early-bird pris for første års medlemskab af netværket Lean og DevOps ved indmeldelse senest den 1. januar 2018: 5.000 kr.  
*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585 kr. per år. 
** Almindelig netværkspris er 7.650 kr. per år.


Der er ingen sider der opfylder de valgte kriterier