Netværk: Lean og DevOps

Bliv en del af et nyt netværk, der udfordrer og inspirerer deltagerne med nyt input omkring Lean og DevOps. 

Om Lean og DevOps 

Netværket Lean og DevOps beskæftiger sig med områder som Lean Softwareudvikling, løbende forbedringer, CKi, Kaizen, tavlestyring, lean ledelse og DevOps.

Som medlem af netværket bliver du del af et fortroligt forum, hvor du sparrer om udfordringer, muligheder og succeser med andre it-professionelle. Du vil som medlem få inspiration til dine arbejdsopgaver og blive en del af et fagligt, fortroligt forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre it-professionelle.

Netværksmøderne vil bestå af eksterne og interne oplæg, faglige diskussioner, hvorfor der bliver lagt vægt på, at medlemmerne er aktive og investerer i møderne. 

Som netværksmedlem har du stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med. I samarbejde med facilitator Reni Friis beslutter netværket hvilke emner, der skal være på agendaen.

Netværket er målrettet it-professionelle, som enten allerede arbejder med Lean og DevOps eller som skal til at bruge værktøjerne. Det kan også være, at du blot er nysgerrig på begreberne og søger inspiration.

Du skal i hvert fald være indstillet på at sparre og bidrage med erfaring. 


SIAM puzzle

Netværk - Onsdag - d. 26-9-2018

Netværk: Service Integration and Multisourcing

Bliv en del af et nyt netværk, som beskæftiger sig med kunsten at samarbejde med flere leverandører. 
Netværk ITIL

Netværk - Onsdag - d. 14-11-2018

Netværk: Service Management

Netværket Service Management afdækker, hvordan it-processer kan understøtte forretningens behov på den mest effektive måde.