Netværk: Lean og DevOps

Bliv en del af et nyt netværk, der udfordrer og inspirerer deltagerne med nyt input omkring Lean og DevOps. Herunder at sikre et konstruktivt miljø til at dele erfaringer, udfordringer og succeser.

Netværkets overordnede fokus

  • DevOps
  • Lean Softwareudvikling
  • Løbende forbedringer, CSI, Kaizen
  • Tavlestyring
  • Lean Ledelse

Udbytte af netværket

Som medlem af netværket bliver du del af et fortroligt forum, hvor du sparrer om udfordringer, muligheder og succeser med andre it-professionelle. 

Netværksmøderne består af eksterne og interne oplæg, faglige diskussioner, hvorfor der bliver lagt vægt på, at medlemmerne er aktive og investerer i møderne.  

Faglig funderet facilitator

Reni Friis er facilitator for netværket. Reni har arbejdet i it-branchen i ca. 20 år, og har i de sidste 10 år især beskæftiget sig med processer og Lean i it. Reni har været en drivkraft bag konverteringen af Lean produktionsmetoder til Lean som redskab i it-domænet, og hun har løst Lean-opgaver inden for it-domænet i flere store danske offentlige og private organisationer. Desuden har Reni publiceret flere artikler, skabt en international Lean-IT certificeringsordning og taler regelmæssigt på konferencer.

Læs mere om Reni her.

Medbestemmelse 

Som netværksmedlem har du stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med. I samarbejde med facilitator beslutter netværket hvilke emner, netværket skal have på agendaen.

Netværket Lean og DevOps er i opstartsfasen. Melder du dig derfor ind fra begyndelsen af, har du mulighed for at præge rammerne og sætte dagsorden for netværket.  


Netværket Lean og DevOps er for dig

Netværket er målrettet dig, der arbejder indgående med Lean og DevOps - eller som er nysgerrig på netværket, og som søger et fagligt forum, hvor du kan få sparring og bidrage med erfaring.

Nysgerrig på netværket?

Forud opstarten af netværket afholder vi en række gratis På Vej hjem-møder i efteråret 2017 og i løbet af 2018. Er du interesseret i at deltage i disse opstartsmøder eller netværket, skriv til Netværkskoordinator Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk og kom på interesselisten.

Vi opstarter netværket, når vi som minimum har 10 medlemmer. Dette for at sikre, at du som netværksmedlem får udbytte af dit medlemskab fra første møde af. 


Mere om Lean og DevOps

Praktisk info

Afholdelsessted: Hovedstadsområdet
Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Early-bird pris
Meld dig ind i netværket inden første netværksmøde og opnå early-bird prisen på kr. 5000,- for første års medlemskab. 

*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585 kr. per år. 
** Almindelig netværkspris er 7.650 kr. per år.


SIAM puzzle

Netværk - Torsdag - d. 15/2/2018

Netværk: Service Integration and Multisourcing

DANSK IT´s nye netværk, Service Integration and Multisourcing, beskæftiger sig med udbredelse af viden inden for samarbejde mellem flere leverandører om leverance af services til kundeorganisationer.
Netværk ITIL

Netværk - Onsdag - d. 24/1/2018

Netværk: It Service Management

Netværket It Service Management afdækker, hvordan it-processer kan understøtte forretningens behov på den mest effektive måde, både hvad angår forbrug af ressourcer og leveret kvalitet.