Netværk: Lean og DevOps

Bliv en del af et nyt netværk, der udfordrer og inspirerer deltagerne med nyt input omkring Lean og DevOps. 

Om Lean og DevOps 

Netværket Lean og DevOps beskæftiger sig med områder som Lean Softwareudvikling, løbende forbedringer, CKi, Kaizen, tavlestyring, lean ledelse og DevOps.

Som medlem af netværket bliver du del af et fortroligt forum, hvor du sparrer om udfordringer, muligheder og succeser med andre it-professionelle. Du vil som medlem få inspiration til dine arbejdsopgaver og blive en del af et fagligt, fortroligt forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre it-professionelle.

Netværksmøderne vil bestå af eksterne og interne oplæg, faglige diskussioner, hvorfor der bliver lagt vægt på, at medlemmerne er aktive og investerer i møderne. 

Som netværksmedlem har du stor indflydelse på, hvad netværket skal beskæftige sig med. I samarbejde med facilitator Reni Friis beslutter netværket hvilke emner, der skal være på agendaen.

Vær med fra starten

Netværket Lean og DevOps er under opstart og er et samarbejde mellem DANSK IT og Reni Friis, Partner, Valcon Consulting.  
 
Forud opstarten af netværket afholdes en række gratis På Vej Hjem-møder. Er du interesseret i at deltage i disse møder eller netværket, skriv til Projektleder Camilla Wyrna Hansen på cwh@dit.dk og kom på interesselisten. 
 
Vi opstarter netværket, når vi som minimum har 10 medlemmer. Dette for at sikre, at du som netværksmedlem får udbytte af dit medlemskab fra første møde af. 

Netværket henvender sig til

Faglig facilitator

Praktisk info

Antal møder årligt: 4
Tidsrum: 09.00 - 16.00

Early-bird pris for første års medlemskab af netværket Lean og DevOps: 5.000,00 kr. ekskl. moms 

*Indmeldelse i et netværk forudsætter medlemskab af DANSK IT til 1.585,00 kr. per år ekskl. moms. 
** Almindelig netværkspris er 7.650,00 kr. per år. ekskl. moms. 

Læs DANSK IT's persondatapolitik.